Bartłomiej S
Posiadacz elektryka
Ja nadal czekam
pożalę się na forum bo jak wiemy Elon często jest czyta więc na bank dzięki temu jutro dostanę aktualizację 🙏🏻
dlatego mam standard i tak dostaje jak wczesniejJa nadal czekampożalę się na forum bo jak wiemy Elon często jest czyta więc na bank dzięki temu jutro dostanę aktualizację 🙏🏻
Ja też czekam, mimo że przecież wiadomo, że jestem fabnbojem Elona, więc mógłby mnie dać, a nie innym dajeJa nadal czekampożalę się na forum bo jak wiemy Elon często jest czyta więc na bank dzięki temu jutro dostanę aktualizację 🙏🏻
Kwestia kalendarza Juliański czy Gregoriański ?Ja najczęściej aktualizacje dostaję w czwartki, a dzisiaj jest czwartek, więc kto wie![]()
Wydaje mi się, że adaptacja jest "nie świeć na samochód". Nieważne po której stronie drogi będzie. Krótkie światła zależą od LHD/RHD, ale długie są raczej takie same w obu przypadkach.No i ja też nie mam. Ale ja to po złej stronie drogi jeżdżę to pewnie za karę 😉
Ale apropos złej strony drogi. Najciekawsze to będzie dla mnie jak to będzie działać u mnie po przejechaniu do Was na kontynent. Czy adaptacja jest na obie strony (tzn. LHD i RHD) czy tylko na tą 'domową'?
Też to zauważyłemJa najczęściej aktualizacje dostaję w czwartki, a dzisiaj jest czwartek, więc kto wie![]()
U mnie znowu smuteczek, rano wykorzystałem swój slot raz na 24h i niestety nie maTeż to zauważyłemFingers crossed!
Ja jak wiadomo magazynki Michałowi podaję, a też nie dostałem jeszcze 😢🤔😉Ja też czekam, mimo że przecież wiadomo, że jestem fabnbojem Elona, więc mógłby mnie dać, a nie innym daje![]()