2024 Tesla Holiday Update

adamq

Fachowiec
Mogliby właśnie dodać cykliczne przypomnienie o przetarciu kamery, bo człowiek przyjeżdża do domu, zapomina, a rano czasu nie ma.

Mi się wydaje, że dodali jeszcze ślad cofania do przednich kół, jakoś to inaczej wygląda

Coś tam niby dodali - nie wiem tylko czy dla rynku EU jest to już zaimplementowane.

pmlody

Pionier e-mobilności
Nowe modele posiadają już zmodyfikowaną osłonę kamery. Pytanie czy ktoś takową posiada i jest w stanie potwierdzić czy to działa i kamera tylna się mniej brudzi?

View attachment 22741

Chciałbym sobie coś takiego zaprojektować i wydrukować. Tylko pytanie czy jest sens :)
(Gotowe projekty dostępne w necie niestety nie działają :) )
Mam klona z printables w Y. Ale czy to coś daje to ciężko ocenić.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Tego też wcześniej nie było, a teraz jest:) No i obsługa kina z tyłu zrobiona wyśmienicie, można teraz youtuba używać w trakcie jazdy np podcastów. Całe UI w aplikacjach się aktualizuje oprócz samego video. 1733932428864.png

zibizz1

Pionier e-mobilności
A czujniki w zderzaku to po co mam ? :)
Ale w 2022 przestali je montować. WIęc czujniki zostaną CI tylko do ozdoby, bo nie będą używane w noywych funkcjonalnościach

Krystian85

Zadomawiam się
Cześć mam update 44.25.2 i coś mi tu chyba nie pasuje. Nie wiem dlaczego nie mogę odtwarzać w telefonie nagrań z Tesli (jak dobrze widzę nie dostępne dla Androida ?)
Co to jest za ikonka ? Ciągle nie aktywna ?

Zdjęcie WhatsApp 2024-12-12 o 09.52.28_da9846e9.jpg

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Cześć mam update 44.25.2 i coś mi tu chyba nie pasuje. Nie wiem dlaczego nie mogę odtwarzać w telefonie nagrań z Tesli (jak dobrze widzę nie dostępne dla Androida ?)
Co to jest za ikonka ? Ciągle nie aktywna ?

View attachment 22757
Ja nie zauważyłem u siebie takiej ikonki, wygląda jak utrzymanie pojazdu na pasie.

Na iOS działa odtwarzanie, nie mam Androida aby potwierdzić.

Również warto wspomnieć, że aplikacja na Apple Watch jest kluczem do samochodu, można tylko z zegarkiem jeździć - do przetestowania jest jak zachowa się aplikacja poniżej 20% baterii, kiedy zegarek ogranicza wszelkie opcje.