2025.8

Bronek

Pionier e-mobilności
Niepotrzebnie pisałem w trybie dokonanym, bo wpadło do 96% i znikło. Dzisiaj odświeżałem i twierdzi, że 2025.2.8 to aktualna wersja :(
Teraz tak czasem bywa , ze jest kilka podejść.

Last edited:

Michal

Moderator
Ja zauważyłem dziś coś nowego:
Przy jeździe na autopilocie i naciskaniu przyspieszenia po jakimś czasie Tesla zaczyna to traktować tak samo jak brak ręki na kierownicy - ekran zaczyna migać i machanie kierownica nie pomaga.
Wcześniej tego nie było.

inter

Pionier e-mobilności
u mnie się właśnie zainstalowało 2025.8.4 ale różnic nie zauważyłem.
Największa widoczna, to dokładniejsze dane przebiegu i zużycia energi po przecinku.

Bronek

Pionier e-mobilności
Przy jeździe na autopilocie i naciskaniu przyspieszenia po jakimś czasie Tesla zaczyna to traktować tak samo jak brak ręki na kierownicy - ekran zaczyna migać i machanie kierownica nie pomaga.
Wcześniej tego nie było.
Mi dało bana za takie i tym podobne "powtórki"

klata

Zadomawiam się
Wcześniej tego nie było.
To już było w wersji 2025.2.8

lvlthn

Pionier e-mobilności
Mi dało bana za takie i tym podobne "powtórki"
No to autopilot na niektórych krajówkach traci sens....:mad:
Tesla autosteer potrafi 'odczytać' ograniczenie na autopilocie 20kmh, gdzie realnie na znakach/infrastrukturze ograniczenie jest 90kmh.
Było to pewne obejście problemu głupiego odczytywania znaków, lub "phantom znaking" gdzie nagle zaczął zwalniać bez ostrzeżenia(przytrzymanie gazu pozwalało na bezpieczne przejechanie tych paruset metrów aż do ustąpienia głupoty autopilota)

Na grzyba nam teraz ten autopilot?

OFFTOP
Musk zajmuje miejsce w departamencie od "wydajności" urzędu.
Co on właściwie ostatnio zrobił, żeby Tesli było lepiej?

Gość nie potrafi dobrze swojej firmy ostatnio poprowadzić, a co dopiero urzędników 🤣
Bardzo lubię Teslę, ale gość musi odejść, jego czas już chyba minął.

Last edited:

umcus

Pionier e-mobilności
Mi pokazuje, że mam do ściągnięcia 2025.2.200.1.
This release contains minor bug fixes and improvements.

Nie ogarniam tych numerków.

daniel

Señor Meme Officer
Co on właściwie ostatnio zrobił, żeby Tesli było lepiej?
Praca wre nad FSD. Startują Cybertaxi w Teksasie. Rośnie dział energetyczny. Optimus szykuje się do lotu na Marsa. Samochody Tesli to będzie coraz mniejszy temat w firmie.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Wcześniej tego nie było.
to już było jeden update wcześniej, ale spokojnie, pomiga i przestanie. Denerwujące niemniej...