Bronek
Pionier e-mobilności
Teraz tak czasem bywa , ze jest kilka podejść.Niepotrzebnie pisałem w trybie dokonanym, bo wpadło do 96% i znikło. Dzisiaj odświeżałem i twierdzi, że 2025.2.8 to aktualna wersja![]()
Last edited:
Teraz tak czasem bywa , ze jest kilka podejść.Niepotrzebnie pisałem w trybie dokonanym, bo wpadło do 96% i znikło. Dzisiaj odświeżałem i twierdzi, że 2025.2.8 to aktualna wersja![]()
Największa widoczna, to dokładniejsze dane przebiegu i zużycia energi po przecinku.u mnie się właśnie zainstalowało 2025.8.4 ale różnic nie zauważyłem.
Mi dało bana za takie i tym podobne "powtórki"Ja zauważyłem dziś coś nowego:
Przy jeździe na autopilocie i naciskaniu przyspieszenia po jakimś czasie Tesla zaczyna to traktować tak samo jak brak ręki na kierownicy - ekran zaczyna migać i machanie kierownica nie pomaga.
Wcześniej tego nie było.
To już było w wersji 2025.2.8Ja zauważyłem dziś coś nowego:
Przy jeździe na autopilocie i naciskaniu przyspieszenia po jakimś czasie Tesla zaczyna to traktować tak samo jak brak ręki na kierownicy - ekran zaczyna migać i machanie kierownica nie pomaga.
Wcześniej tego nie było.
No to autopilot na niektórych krajówkach traci sens....Mi dało bana za takie i tym podobne "powtórki"
Praca wre nad FSD. Startują Cybertaxi w Teksasie. Rośnie dział energetyczny. Optimus szykuje się do lotu na Marsa. Samochody Tesli to będzie coraz mniejszy temat w firmie.Co on właściwie ostatnio zrobił, żeby Tesli było lepiej?
to już było jeden update wcześniej, ale spokojnie, pomiga i przestanie. Denerwujące niemniej...Ja zauważyłem dziś coś nowego:
Wcześniej tego nie było.