Skoro tak... To wszystko to co wyżej napisano to racja ale wymaga.... bólu
Ja znalazłem mniej dotkliwy sposób, ale nie namawiam a informuje
Panowie od 19.04.2022r schudłem 16 kg kłując się jedynie w bok codziennie . Za kasę mniejszą niż ta za którą wpierdzielaem czekoladki.
Cud za ok 400 do 600zl miesięcznie.
Nie jestem fanem reklam diet itd itd, ale widocznie mi się powiodło.
I co dziwne nie tylko ja mam podobne wyniki ale i znajomi. Oczywiście to nie jest 100% i nie panaceum ale dla leni warto spróbować
Moze dlatego, że mam pokręconą psyche bo nie pije a chlałem sporadycznie ale konkretnie , nie palę a jarałem jak smo.. g,
Niemniej jako lekarz, prawdziwy Polak i tyle.. mogę polecić, tym bardziej że jestem sam "ofiarą" eksperymentu a raczej beneficjentem działania Saxendy.
Żona toto przyniosła ze szkolenia.
Akurat przestałem brać schodząc z wagi o te 14-16kg do wagi 85 ~ 86kg (lekko powyżej optimum przy 182cm waga się waha rano/wieczór). Z racji wieku i zdrowia nie ma co przeginać i iść niżej.
Zero diety, tylko mniej jadłem, prawie zero słodyczy na cukrze i mało padliny. To wynikało z obniżonego apetytu na te cuda. Zacząłem jeść rzeczy które facetowi nie przystoją, jak chrupkie pieczywo i rośliny, serki i jogurty. Kur... I to nie z musu. Jak baba.
Od tygodnia nie biorę i zobaczymy czy będzie jojo? Ryzyko jest, no ale te 16k nie w kij dmuchał
View attachment 7322
View attachment 7323