A teraz moje wynurzenia...

Bronek

Pionier e-mobilności
Spoko, uczestniecę w eksperymencie o szerokim spektrum badawczym i ten aspekt działania preparatu jest testowany niemal codziennie.
W końcu można zobaczyć nie tylko w lustrze przedmiot tego wycinka badań.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Spoko, uczestniecę w eksperymencie o szerokim spektrum badawczym i ten aspekt działania preparatu jest testowany niemal codziennie.
W końcu można zobaczyć nie tylko w lustrze przedmiot tego wycinka badań.
"Gdy pisarz Bolesław Prus skończył 50 lat ktoś go zapytał:
- Co pan sądzi o sprawach erotycznych?
- O sprawach erotycznych - pytasz jegomość - mogę powiedzieć tylko tyle, że w ostatnich czasach w tym zakresie zacząłem odczuwać spokój, który mnie niepokoi."

Cav

Pionier e-mobilności
Zero diety, tylko mniej jadłem, prawie zero słodyczy na cukrze i mało padliny. To wynikało z obniżonego apetytu na te cuda. Zacząłem jeść rzeczy które facetowi nie przystoją, jak chrupkie pieczywo i rośliny, serki i jogurty. Kur... I to nie z musu. Jak baba.
A nie mogłeś tak zmienić diety bez tego cuda i kłucia? ;-)

Bronek

Pionier e-mobilności
A nie mogłeś tak zmienić diety bez tego cuda i kłucia? ;-)
Mogłem ale jestem masochistą " Moje credo to" więcej batów, mniej łańcuchów "

Ps. to są peny automatyczne 3 szt w opakowaniu... jak dla cukrzyków, bezbolene Niestety
182 cm i miałem 98.. 100 kg i rosło. m/w, a to po covidowym zawale.. I przypadek że dali reklamówkę tego cuda, to sobie... w ramach promocji a że był efekt... bez obj ubocznych to poszło....

Cav

Pionier e-mobilności
Ale ja poważnie pytałem, bo mnie zaintrygowałeś.
Próbowałeś jeść coś takiego wcześniej?

Bo chyba apetyt na styropian zamiast jedzenia i decyzja o przejściu na tenże, nie przyszedł nagle po kłuciu.....?

Bronek

Pionier e-mobilności
Gdyby dało się przywrócić zdrową wagę dietą lub w sposób bardziej naturalny, to ludzie byliby piękni i zdrowi.. Dlatego to wszystko,
Ostatnio była modna Mysymba droga 500 zł i efekt znikomy Teraz na topie Saxenda i działa pomocna w cukrzycy typu drugiego, zmniejsza apetyt.
Jak że wszystkim jedni mają efekt inni nie. Liczy się skala i co jest za co. Tu akurat widać, jak z elektrykami ten preparat pomimo że drogi jest trudno dostępny. Z mojego podwórka na 6 osób które znam 4 z efektem jedna z kompulsywnym żarciem niestety nie da rady, bo żre na stres.
Jedna zrezygnowała bo to jak widać idzie wolno. Wolno jak nic dodatkowo nie robimy.
Ja tylko trochę więcej łażę ale raczej po domu i ogradzie. Wrters original bez cukru. Czasem odmawiam sobie jedynie słodyczy, bo to głupio brać leki na cukier i wpierd,, ć cukier. Nielogiczne
To nie jakieś suplementy a normalny lek np RP.
Pracuje "na kbnietach' często przy kości i w ciąży i z cukrzycą i nadciśnieniem itd.. np. to muszę być w temacie

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Skoro tak... To wszystko to co wyżej napisano to racja ale wymaga.... bólu
Ja znalazłem mniej dotkliwy sposób, ale nie namawiam a informuje

Panowie od 19.04.2022r schudłem 16 kg kłując się jedynie w bok codziennie . Za kasę mniejszą niż ta za którą wpierdzielaem czekoladki.
Cud za ok 400 do 600zl miesięcznie.
Nie jestem fanem reklam diet itd itd, ale widocznie mi się powiodło.
I co dziwne nie tylko ja mam podobne wyniki ale i znajomi. Oczywiście to nie jest 100% i nie panaceum ale dla leni warto spróbować
Moze dlatego, że mam pokręconą psyche bo nie pije a chlałem sporadycznie ale konkretnie , nie palę a jarałem jak smo.. g,
Niemniej jako lekarz, prawdziwy Polak i tyle.. mogę polecić, tym bardziej że jestem sam "ofiarą" eksperymentu a raczej beneficjentem działania Saxendy.
Żona toto przyniosła ze szkolenia.
Akurat przestałem brać schodząc z wagi o te 14-16kg do wagi 85 ~ 86kg (lekko powyżej optimum przy 182cm waga się waha rano/wieczór). Z racji wieku i zdrowia nie ma co przeginać i iść niżej.
Zero diety, tylko mniej jadłem, prawie zero słodyczy na cukrze i mało padliny. To wynikało z obniżonego apetytu na te cuda. Zacząłem jeść rzeczy które facetowi nie przystoją, jak chrupkie pieczywo i rośliny, serki i jogurty. Kur... I to nie z musu. Jak baba.
Od tygodnia nie biorę i zobaczymy czy będzie jojo? Ryzyko jest, no ale te 16k nie w kij dmuchał

View attachment 7322

View attachment 7323
Fajne wyniki !
Kurde moze i ja bym sprobowal, ale to recepte trza miec z tego co widze …

Cav

Pionier e-mobilności
Gdyby dało się przywrócić zdrową wagę dietą lub w sposób bardziej naturalny, to ludzie byliby piękni i zdrowi.. Dlatego to wszystko,
Jasne.
Bardziej chodziło mi o to, czy próbowałeś jeść styropian wcześniej i nie wchodził, czy tym razem byłeś bardziej zdeterminowany?
Czy to raczej brak apetytu na inne żarcie spowodował?