Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

domas7

Zadomawiam się
Na pepperku pojawiła się wrzutka z Samsunga T7 1GB na amazonie niemieckim w dobrej cenie - dysk SSD, który gdzieś mi się tam pojawiał na necie, jako polecany do sentry.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Na pepperku pojawiła się wrzutka z Samsunga T7 1GB na amazonie niemieckim w dobrej cenie - dysk SSD, który gdzieś mi się tam pojawiał na necie, jako polecany do sentry.
No tak średnio, bym powiedział.
Zwróć uwagę na temperatury, w spoczynku są takie same jak fabrycznie dostarczanej pamięci USB (od -40°C do 85°C)
Problem jest z dopuszczalnym zakresem temperatur podczas pracy, która dla T7 wynosi od 0°C do 60°C, a to może nie wystarczyć by Wartownik działał bezawaryjnie zimą.
(Dla fabrycznie dostarczonej pamięci jest to zakres od -25°C do 85°C)

krzyss

Pionier e-mobilności
No tak średnio, bym powiedział.
Zwróć uwagę na temperatury, w spoczynku są takie same jak fabrycznie dostarczanej pamięci USB (od -40°C do 85°C)
Problem jest z dopuszczalnym zakresem temperatur podczas pracy, która dla T7 wynosi od 0°C do 60°C, a to może nie wystarczyć by Wartownik działał bezawaryjnie zimą.
(Dla fabrycznie dostarczonej pamięci jest to zakres od -25°C do 85°C)
Fabryczny pendrive wysiadl mi po 35dniach i on nie podlega gwarancji ;)
Kupilem kieszen na usb 3.0 najtanszy dysk ssd 256gb i dziala od roku ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
No spoko, sęk w tym, że T7 najtańszy nie jest, a mrozów nie toleruje, więc to IMHO zamiana siekierki na kijek.
W nosie to mam, dysk mial 36miesiecy gwarancji i mimo mrozow dziala.

karol.kar

Pionier e-mobilności
Polecisz jakąś sprawdzoną?
Tanie karty SD są dużo wolniejsze od dysków SSD a jesli ma być jakaś w miarę szybka ( i tak wolniejsza od SSD) to będzie droższa od SSD.
tutaj fajny SSD, mały z USB-C.
1645304563091.png

Najnowsze dyskusje