Aktualizacja oprogramowania 3.0

Lukiluki77

Nowy na Forum
Aktualizacja zwiększa prędkość ładowania samochodów które nie miały blokady prędkości ładowania
Nie zgodzę się - w informacji od producenta jest wyraźnie zaznaczone że zmiana dotyczy roczników starszych tzn 2021, które mają blokadę ładowania na poziomie 50 kW...

Lukiluki77

Nowy na Forum
Przepraszam wszystkich za błąd - okazuje się że aby uwolnić ładowanie w modelach starszych , które mają blokadę ładowania na poziomie 50 kW trzeba zakupić dodatkowy pakiet oprogramowania FAST CHARGING 125 kW... cena 495 euro...

rav

Posiadacz elektryka
Przepraszam wszystkich za błąd - okazuje się że aby uwolnić ładowanie w modelach starszych , które mają blokadę ładowania na poziomie 50 kW trzeba zakupić dodatkowy pakiet oprogramowania FAST CHARGING 125 kW... cena 495 euro...
Kupiłem ten pakiet miesiąc temu za 1870 zł

rav

Posiadacz elektryka
Serwis Łęczyca. W Warszawie proponowali mi za 2050 zł + 250 zł instalacja. W Łęczycy nie doliczyli mi za instalację więc polecam chłopaków. W serwisie spędziłem godzinę

kosior1988

Zadomawiam się
takie mam pytanie do tych którzy już są po aktualizacji oprogramowania. Czy serwis zapewnił Wam samochód zastępczy? na moje pytanie o auto Pani powiedziała, że mogą wynająć odpłatnie. Nie powinni udostępnić go bezpłatnie?

nabrU

Moderator
VW dawał / daje auta zastępcze za darmo przy aktualizacji, więc jak dla mnie Skoda powinna mieć takie same podejście do klienta.

wojti12

Zadomawiam się
Ja zawożę w czwartek. Dostałem info ze na 2 doby. Zapytałem o samochód i pan bez problemu powiedział ze dostanę. Przeprosił tylko ze nie elektryk ;) - salon Janki pod Wawą