consigliero

Pionier e-mobilności
Karte shella zamawialem tak ze w miejscu miasta wpisalem Warsaw Poland
A w kraju wybralem niemcy.
I przyszla. Wiele osob tak robilo i dochodzi.
Można wiedzieć z jakiej strony ? Bo nie znalazłem takowej, tylko aplikację ale nie mogę przejść procedury uaktywnienia konta.

krzyss

Pionier e-mobilności
Z aplikacji
Można wiedzieć z jakiej strony ? Bo nie znalazłem takowej, tylko aplikację ale nie mogę przejść procedury uaktywnienia konta

Z aplikacji shell recharge

Attachments

• 6A13A17D-165A-454F-B18F-816090E54D1C.jpeg
    6A13A17D-165A-454F-B18F-816090E54D1C.jpeg
    165,5 KB · Liczba wyświetleń: 13

Cav

Pionier e-mobilności
No to niezłe dziadostwo, przez aplikację można zamówić inną kartę, z Niemiec, o której Shell Polska nie wie i zarzeka się że nie istnieje?
W piątek nawet z nimi gadałem na ten temat, zarzekali się że karta hybrydowa (z ogromnymi prowizjami i opłatami) to jedyna karta Shella uruchamiająca ładowarki ev......

BTW: Jakie są zasady działania karty Shell Recharge - to jest postpaid, ściągający z karty kasę po ładowaniu?

Cav

Pionier e-mobilności
W sklepie googla aplikacja ma taki opis:
"Ładowanie za pomocą aplikacji Shell Recharge jest obsługiwane w następujących krajach: Austria, Belgia, Dania, Finlandia, Francja, Niemcy, Włochy, Irlandia, Luksemburg, Holandia, Norwegia, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria i Wielka Brytania."

TYLKO tam?
No to straciłem zainteresowanie - to już GW oferuje więcej za mniej,

consigliero

Pionier e-mobilności
Z aplikacji

Z aplikacji shell recharge
Być może w goglach się da zamówić kartę ale w iOS nie da się konta założyć co powoduje że zamówienie karty jest problemem. Patrząc na ceny z mapki Shell to już WeCharge ma ceny lepsze w GW niż oni. Mój setup obecnie to GW standard, bez abonamentu oraz wspomniana WeCharge obecnie bez abonamentu na wyjazdy poza granice naszego kraju.

abes99

Posiadacz elektryka
KIA Charge - co prawda nie dostałem karty przy zakupie oczojeba, ale zastanawiam się, czy nie spróbować podpytać o nią. Warto? Raczej myślę jako awaryjną, gdyby podczas jakiejś zagranicznej podróży nic innego nie chciało odpalić. Na co dzień (98%) będę się ładował w domu :unsure:.