JareG
Pionier e-mobilności
A niby II wojna skończyła się w 1945.. 🤣Karte shella zamawialem tak ze w miejscu miasta wpisalem Warsaw Poland
A w kraju wybralem niemcy.
Pozdrawiam
A niby II wojna skończyła się w 1945.. 🤣Karte shella zamawialem tak ze w miejscu miasta wpisalem Warsaw Poland
A ustawiłeś złącze CCS?Cześć,
- Czy ktoś sprawdzał jak działa ten roaming GW w Niemczech? W aplikacji, to tylko jakieś ładowarki 11-22kW się pojawiają.
Można wiedzieć z jakiej strony ? Bo nie znalazłem takowej, tylko aplikację ale nie mogę przejść procedury uaktywnienia konta.Karte shella zamawialem tak ze w miejscu miasta wpisalem Warsaw Poland
I przyszla. Wiele osob tak robilo i dochodzi.
Można wiedzieć z jakiej strony ? Bo nie znalazłem takowej, tylko aplikację ale nie mogę przejść procedury uaktywnienia konta
Być może w goglach się da zamówić kartę ale w iOS nie da się konta założyć co powoduje że zamówienie karty jest problemem. Patrząc na ceny z mapki Shell to już WeCharge ma ceny lepsze w GW niż oni. Mój setup obecnie to GW standard, bez abonamentu oraz wspomniana WeCharge obecnie bez abonamentu na wyjazdy poza granice naszego kraju.Z aplikacji
Z aplikacji shell recharge