PiotrS

Posiadacz elektryka
Nie bardzo rozumiem politykę Power Dot (chociaż im bardzo kibicuję).
Jakby chcieli ukryć stawiane przez siebie ładowarki.
Nie mają własnej apki, na stronie nie mają mapki ładowarek.
Nie chwalą się nowymi uruchomieniami.

Jakiegoś mistrza od marketingu chyba zatrudniają ;)

JareG

Pionier e-mobilności
Ale rozwijają się - niedaleko ode mnie (no, stosunkowo - Toruń>Grudziądz) postawili niedawno i to aż dwie w jednej lokalizacji. Nawet jadąc A1 można się zastanowić, czy nie opłaca się zjechać - o ile nie zmienią jakoś radykalnie cennika..

Pozdrawiam

vwir

Pionier e-mobilności
Niedaleko mnie postawili pierwszą ładowarkę DC na południowym podkarpaciu. Bez niej wyjazd w Bieszczady był ryzykowny. Teraz pełen luz. Pewnie, że powinni się tym chwalić, tymczasem nigdzie ani słowa.

JareG

Pionier e-mobilności
Jak jechałem niedawno do Opola, to po drodze były dwie ich ładowarki: jedna w Intermarche w Wieluniu, druga na DK46 Opole-Częstochowa (Dobrodzień).

Pozdrawiam

consigliero

Pionier e-mobilności
Dlatego napisałem 😀

Jesteś pewien że w abonamencie cena jest gwarantowana przez rok? Jakby tego Ionity było więcej w PL to może warto .. ale jedyna stacja z którą mi po drodze to 90km od domu ... nijak z tego korzystać na miejscu.
Zasadniczo też jestem pewien że cena jest gwarantowana w okresie umowy. Jedyną upierdliwość mam że co miesiąc dostaję opłatę w wysokości 70 PLN i później jest zwrot 10 PLN wraz z wyjaśnieniem. Najlepsze że wiedzą o problemie i starają się go rozwiązać i tak już 4 miesiące. Co do kwoty opłaty miesięcznej , traktuję ją jako swego rodzaju ubezpiecznie od problemów.

Attachments

• BCCCD76C-D5AD-4EC1-9E60-7838EB683F70.jpeg
    BCCCD76C-D5AD-4EC1-9E60-7838EB683F70.jpeg
    596,2 KB · Liczba wyświetleń: 11