Fajny podrywTaka anegdota a propos co się podoba facetom. Miałem ostatnio taką sytuację - zatrzymuję się na światłach, a na pasie obok podjeżdża gośċ i widzę kątem oka, że ostro gestykuluje w moją stronę. Myślę, że pewnie jakiś frustrat, który uważa, że wszyscy, którzy go wyprzedzają to bandyci drogowi. Opuszczam niechętnie szybę aby usłyszeć wiązankę, a facet mówi, że jedzie obok mnie i bardzo podoba mu się to jasne wnętrze 😂
Rozumiem, że chodzi o kwestie wizualne czy coś w czarnej jest nie tak ?Ja żałuję że nie wziąłem białej za każdym razem jak mijam Teslę z białą tapicerką.
To ma się Tobie podobać a nie masz się przekonywać na siłęRozumiem, że chodzi o kwestie wizualne czy coś w czarnej jest nie tak ?
Naoglądałem się masę materiałów i nijak nie potrafię się przekonać do białej tapicerki przy białym lakierze. Tej bieli jest po prostu za dużo.
Oczywiście ale szukam potencjalnych powodów dla których mógłbym żałować, że białej nie wziąłem 😀To ma się Tobie podobać a nie masz się przekonywać na siłę![]()
Fajna opcja tylko ciekawe jak to się ma do bocznych poduszek powietrznych ? 🤔Ja to się nad tym zastanawiam do starej 3ki 🤔
![]()
Tesla Model Y/3 Seat Replacement Car Seat NAPPA Leather OEM Foam Full
Model 3 Highland with original seat ventilation module Compatibility:This Seat Replacement designed for Tesla Model Y 2020-2024,Model 3 2020-2023.10 Replacement seats for the front Key Features: Premium Nappa Leather: Experience unmatched luxury with our high-quality Nappa leather seats, known...www.hautopart.com
To początek żartu był:Dlaczego kobiety chodzą w szpilkach?
Prosze Broniu o porade - mam zamiar przesiasc sie na nowego Y i podoba mi sie biale wnetrze, ale perforowane siedzenia mnie przerazaja. czy bardzo brud wchodzi w dziurki I czy jest wizualnie duza roznica w odcieniu miedzy fotelem kierowcy a reszta .PozdrawiamDziurki w siedzisku przedmuchuję zwrotnie , te na oparciu czyszczę mechatym swetrem![]()
![]()
Dwa lata 3x czyszczona i jednak impregnowana jak skóra i ujdzie. Duzo zalezy od ciuchów i ich stanu czystości .
U mnie prawy fotel z przodu jest używany sporadycznie a zawsze byl najbardziej lekko szary .A to dla tego że czasem wsiadali na niego goście w spodniach noszonych kilka miesięcy bez prania np .