Biała tapicerka vs. Czarna po dłuższym czasie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Dlaczego kobiety chodzą w szpilkach? I dlaczego facetom się to podoba ?
I tyle w temacie , bo Tesla to baba w każdym modelu oprócz CT.A jasna tapicerka to takie dla niej szpilki

Pedr

Pionier e-mobilności
Taka anegdota a propos co się podoba facetom. Miałem ostatnio taką sytuację - zatrzymuję się na światłach, a na pasie obok podjeżdża gośċ i widzę kątem oka, że ostro gestykuluje w moją stronę. Myślę, że pewnie jakiś frustrat, który uważa, że wszyscy, którzy go wyprzedzają to bandyci drogowi. Opuszczam niechętnie szybę aby usłyszeć wiązankę, a facet mówi, że jedzie obok mnie i bardzo podoba mu się to jasne wnętrze 😂

Bronek

Pionier e-mobilności
Taka anegdota a propos co się podoba facetom. Miałem ostatnio taką sytuację - zatrzymuję się na światłach, a na pasie obok podjeżdża gośċ i widzę kątem oka, że ostro gestykuluje w moją stronę. Myślę, że pewnie jakiś frustrat, który uważa, że wszyscy, którzy go wyprzedzają to bandyci drogowi. Opuszczam niechętnie szybę aby usłyszeć wiązankę, a facet mówi, że jedzie obok mnie i bardzo podoba mu się to jasne wnętrze 😂
Fajny podryw :)

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ja żałuję że nie wziąłem białej za każdym razem jak mijam Teslę z białą tapicerką.
Rozumiem, że chodzi o kwestie wizualne czy coś w czarnej jest nie tak ?

Naoglądałem się masę materiałów i nijak nie potrafię się przekonać do białej tapicerki przy białym lakierze. Tej bieli jest po prostu za dużo.

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja to się nad tym zastanawiam do starej 3ki 🤔

eimi

Pionier e-mobilności
Rozumiem, że chodzi o kwestie wizualne czy coś w czarnej jest nie tak ?

Naoglądałem się masę materiałów i nijak nie potrafię się przekonać do białej tapicerki przy białym lakierze. Tej bieli jest po prostu za dużo.
To ma się Tobie podobać a nie masz się przekonywać na siłę :ROFLMAO:

OldSeb

Posiadacz elektryka
To ma się Tobie podobać a nie masz się przekonywać na siłę :ROFLMAO:
Oczywiście ale szukam potencjalnych powodów dla których mógłbym żałować, że białej nie wziąłem 😀
Druga sprawa, że teraz mam biały samochód z czarnym wnętrzem i chciałoby się jakiejś odmiany ale oczywiście nic na siłę 😀

OldSeb

Posiadacz elektryka
Ja to się nad tym zastanawiam do starej 3ki 🤔
Fajna opcja tylko ciekawe jak to się ma do bocznych poduszek powietrznych ? 🤔

Agacia76

Posiadacz elektryka
Dziurki w siedzisku przedmuchuję zwrotnie , te na oparciu czyszczę mechatym swetrem :) :cool:
Dwa lata 3x czyszczona i jednak impregnowana jak skóra i ujdzie. Duzo zalezy od ciuchów i ich stanu czystości .
U mnie prawy fotel z przodu jest używany sporadycznie a zawsze byl najbardziej lekko szary .A to dla tego że czasem wsiadali na niego goście w spodniach noszonych kilka miesięcy bez prania np .
Prosze Broniu o porade - mam zamiar przesiasc sie na nowego Y i podoba mi sie biale wnetrze, ale perforowane siedzenia mnie przerazaja. czy bardzo brud wchodzi w dziurki I czy jest wizualnie duza roznica w odcieniu miedzy fotelem kierowcy a reszta .Pozdrawiam