jeszcze mysle o iX ale musze to na żywo zobaczyć - no i tesla oczywiscie jest obserwowana.....Dostawy demo do salonów w ciągu miesiąca. Wybieraj się lepiej po nowym roku.
bylem w BMW i MB. W BMW żadnego elektryka a w MB stały dwa ale sprzedane/zamknięte i nie można było tam wejść itd. odpowiednik klasy S w MB wygląda dziwnie jednak. pozostaje mi BMW albo Tesla. BMW ma przewagę taka ze ma serwis na miejscu ale jak nie można zobaczyć to w sumie słabo.jeszcze mysle o iX ale musze to na żywo zobaczyć - no i tesla oczywiscie jest obserwowana.....dzieki za informację
Gratulacje ! Ciekawe czy dotrzymaja terminow.Auto obecnie niedostępne. DEMO zjeżdża z produkcji w lutym, w salonach będzie na koniec lutego/ początek marca.
Zamówiłem dziś i4 M50 - czas oczekiwania 6-8 miesięcy.
Wcześniej widziałeś auto na żywo, siedziałeś w nim albo miałeś możliwość przejechania się ? Chyba retoryczne pytanie po tym jak napisałeś ze demo dopiero zjeżdża z produkcji w lutym…..ale tak dla pewności pytamAuto obecnie niedostępne. DEMO zjeżdża z produkcji w lutym, w salonach będzie na koniec lutego/ początek marca.
Zamówiłem dziś i4 M50 - czas oczekiwania 6-8 miesięcy.
Gratuluje zakupu Tesli, oczywiście brałem pod uwagę Tesle 3 Performance. Testy oczywiście można znaleźć, są lepsze i gorsze opinie(układ kierowniczy działa zbyt lekko) jednak większość jest bardzo pozytywnych.Wcześniej widziałeś auto na żywo, siedziałeś w nim albo miałeś możliwość przejechania się ? Chyba retoryczne pytanie po tym jak napisałeś ze demo dopiero zjeżdża z produkcji w lutym…..ale tak dla pewności pytam- testow nie widziałem nawet (stan na 2 tyg temu). Odważnie
gratulacje oczywiście bo bmw to fajne auta - ja zamówiłem teslę ostatecznie na luty’22
Głównie wygląd, i4 wyglada nadal jak zwykłe auto spalinowe, większość EV mają coś ze statków kosmicznych. Serwis BMW mam na miejscu, do Tesli ok. 350km(pewnie nie dojechałyby na jednym ładowaniu, a nie wiadomo jak po drodze ze stacjami 😂😂😂)Co Cię skierowało na i4 jednak ? Ja zamówiłem LR bo większy zasieg a już z wiekiem chybaprzechodzi mi parcie na przyspieszenie itd (obecnego auta nie wykorzystuje w połowie chyba). Ale bmw to brałbym tez m50 jeśli już. Jeździłem tesla w sierpniu i fajne podejście do tych aktualizacji itd - spodobało mi się. No to czekamy
cierpliwości życzę
![]()