Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
Ja bym wziął HL, bo jednak tych drobnych ulepszeń jest sporo. A te ceny obecne w inventory to rewelacja.
No kusi to.Ja bym wziął HL, bo jednak tych drobnych ulepszeń jest sporo.
Też fakt. Z drugiej strony z obecnego auta jestem dość zadowolony.A te ceny obecne w inventory to rewelacja.
dostałem przed chwilą informacje że "Niestety Trade-in nie łączy się z innymi promocjami, czyli np nie można dostać rabatu 13 000 zł i skorzystać z rabatu na auto z inventory 😔"
tak chodzi o tesle 3Domyślam się, że chodzi o Teslę 3, ja zamówiłem Y z inventory ale bez rabatu więc łaski nie robią
Na firmę to bardziej ci się kalkuluje wziąć leasing 0%Kupując samochód na firmę ten bonus chyba nie obowiązuje, z tego co czytam w warunkach, ktoś potwierdzał?
Tak. 1000 km darmowego SC dla ciebie i dawcy referalaCzy referrale na nową Tesle Y obowiązują?
Masz rację, na MY jest 0,99% przy niskim wykupie a nie 0% jak dla M3Na Y jest 1%, do tego jakiś GAP, Autocasco pewnie droższe od Leasingodawcy i jakieś głupie opłaty dodatkowe pewnie. Teraz lokaty też coraz niższe, może nich będzie ze 4%.
Były obszerne wątki na forum gdzie to koledzy rozkmniali na wszystkie strony.Ktoś to policzył, czy ten leasing jest tańszy niż zakup za gotówkę?