Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
Ja bym wziął HL, bo jednak tych drobnych ulepszeń jest sporo. A te ceny obecne w inventory to rewelacja.
No kusi to.Ja bym wziął HL, bo jednak tych drobnych ulepszeń jest sporo.
Też fakt. Z drugiej strony z obecnego auta jestem dość zadowolony.A te ceny obecne w inventory to rewelacja.
dostałem przed chwilą informacje że "Niestety Trade-in nie łączy się z innymi promocjami, czyli np nie można dostać rabatu 13 000 zł i skorzystać z rabatu na auto z inventory 😔"
tak chodzi o tesle 3Domyślam się, że chodzi o Teslę 3, ja zamówiłem Y z inventory ale bez rabatu więc łaski nie robią
Na firmę to bardziej ci się kalkuluje wziąć leasing 0%Kupując samochód na firmę ten bonus chyba nie obowiązuje, z tego co czytam w warunkach, ktoś potwierdzał?
Tak. 1000 km darmowego SC dla ciebie i dawcy referalaCzy referrale na nową Tesle Y obowiązują?
Masz rację, na MY jest 0,99% przy niskim wykupie a nie 0% jak dla M3Na Y jest 1%, do tego jakiś GAP, Autocasco pewnie droższe od Leasingodawcy i jakieś głupie opłaty dodatkowe pewnie. Teraz lokaty też coraz niższe, może nich będzie ze 4%.
Były obszerne wątki na forum gdzie to koledzy rozkmniali na wszystkie strony.Ktoś to policzył, czy ten leasing jest tańszy niż zakup za gotówkę?
Jak zakup za gotówke ma być droższy od leasingu? Chyba że szukasz kosztów w firmie to z księgową lub doradzą podatkowym sobie obliczyć musisz sam.Na Y jest 1%, do tego jakiś GAP, Autocasco pewnie droższe od Leasingodawcy i jakieś głupie opłaty dodatkowe pewnie. Teraz lokaty też coraz niższe, może nich będzie ze 4%. Ktoś to policzył, czy ten leasing jest tańszy niż zakup za gotówkę?