Środkowa za 97k i nic od cennika nie chcą urwać. Ładowarka gratis. Ten limonkowy kolor też jest w cenie.A za ile realnie można kupić tę najsłabszą wersje czy środkową?
Tej najmocniejszej to się wg. mnie nie opłaca bo za tyle można kupić Renault 5 w tańszej wersji.
Dla mnie to tylko najtańszy ma sens. Czekam na test czy da się tym jeździć. Jednak widać, że ta pozycja to taki chwyt ..... . Pytanie jeszcze o aplikację czym tam można zarządzać.... mus to wentylacja i klimatyzacja + ładowanie. Przydałby się jako dodatek do Tesli. Jak już nie dojedziesz to V2L z chińczyka i dojedziesz 😀. Taki zestaw baterii na kołach 30 kWhŚrodkowa za 97k i nic od cennika nie chcą urwać. Ładowarka gratis. Ten limonkowy kolor też jest w cenie.
Ciekawe jak to wykorzystać to V2L, do Tesli? Na lawecie chcesz to ciągnąć?Dla mnie to tylko najtańszy ma sens. Czekam na test czy da się tym jeździć. Jednak widać, że ta pozycja to taki chwyt ..... . Pytanie jeszcze o aplikację czym tam można zarządzać.... mus to wentylacja i klimatyzacja + ładowanie. Przydałby się jako dodatek do Tesli. Jak już nie dojedziesz to V2L z chińczyka i dojedziesz 😀. Taki zestaw baterii na kołach 30 kWh
Mnie się nie udało zobaczyć Surfa, bo był cały czas w jazdach, ale za to przejechałem się Atto2.To też. Ale chodzi tez o ogólny feeling nie tylko wymiary. To bardziej takie EV Aygo. Wersja za 110k jest już zbyt blisko ceny atto 2, a te zrobiło na mnie już bardzo dobre wrażenie, a nie "mieszane" jak dolphin.
Nie oglądałem jeszcze tego BYD-a, ale szczerze powiem, że nie rozumiem czemu chińskie produkty w dalszym ciągu tak niemiło zaskakują jakimiś pierdołami. Jak można na przykład nie dać tylnej wycieraczki w hatchbacku albo dać tylko jedną z przodu tak jak w T03 czy Surfie? Oczywiście znam te opowiadania z mchu i paproci o promilowym oporze powietrza, ale dawno temu miałem taki samochód i wiem że to jest beznadziejne rozwiązanie. Tak samo oglądałem rok temu spalinowe MG - samochody w najwyższej opcji udające premium w środku, a nie mają głupiego termometru tzn. ponoć czujnik temperatury zewnętrznej miały, ale nigdzie nie wyświetlały jego odczytów. Odkąd nabrałem się w 2021 na zegarek Huaweia który kosztował ponad 2 tys. zl i był totalną porażką (pomimo tego jak go wychwalali w tych "niezależnych" testach youtubówych czy internetowych) bardzo ostrożnie patrzę na te chińskie wynalazki.Obawiam się w w innych BYD będzie podobnie.
Pewnie wyświetlały, tylko leniwym dealerom nie chciało się wgrać nowej wersji softu.Tak samo oglądałem rok temu spalinowe MG - samochody w najwyższej opcji udające premium w środku, a nie mają głupiego termometru tzn. ponoć czujnik temperatury zewnętrznej miały, ale nigdzie nie wyświetlały jego odczytów.
Deklaruje.... Zapytaj chińskich youtuberów, tam BYD jest w sprzedaży dłużej; podejście tej firmy do ulepszeń przez OTA jest ... żadne.Skąd ta pewność?
Popatrz na film Daniela Grzyba na YT.
BYD deklaruje coś dokładnie odwrotnego.
Wystarczy jak będzie ulepszany jakkolwiek.Deklaruje.... Zapytaj chińskich youtuberów, tam BYD jest w sprzedaży dłużej; podejście tej firmy do ulepszeń przez OTA jest ... żadne.
jest jednak różnica OTA, vs aktualizacja w aso... za gruby hajs jak w VW :-DWystarczy jak będzie ulepszany jakkolwiek.
OTA czy nie, to ma marginalne znaczenie.