Ev3

Pionier e-mobilności
🤣🤣🤣
nie długo będę mieć BYDlaczka i nie zawaham się go użyć! 😂
A mi nie kazali teraz zamawiać niestety.
Chcę odebrać w lutym, więc jak na środkową wersję jest jeszcze za wcześnie (bo realizacja ma być w ciągu 2 miesięcy) i nie są w stanie tak ustawić odbioru.

Jak dla mnie dziwne.....

Ev3

Pionier e-mobilności
Bo właśnie się zastanawiam, że lepiej chyba byłoby wziąć Atto 2 w wersji Active, zamiast Surfa w wersji Boost.
Przestałem się zastanawiać.
Wycenili wynajmy tak, że Atto w podstawowej wersji wyszedł za drogo, dużo drożej niż Surf (i drożej niż Ioniq AWD) - od prawie 1400 do 1900 zł miesięcznie).

Surf też zresztą mało ciekawie (od 870 zł miesięcznie).
Wygląda, że nie mają ciekawych opcji finansowania, w każdym razie do Stellantisa nie mają startu.
Plus Surfa taki, że Stellantisa nie odkupisz zapewne w dobrej cenie....

Last edited:

jarqu

Posiadacz elektryka
I oby tak zostało, mam nadzieje ze nie będą mieć dobrego finasowania bo tak to za "pół darmo" czytaj pod dotacje rozdadzą mase tych byd które po dwóch latach do nich wrócą i będą wyprzedawać to za bezcen. Bo co z tym zrobią? I w taki sposób każdy kto kupił jakiegoś byd to jego wartość na rynku używek będzie marny. Taki los czeka cała game elektryków z stelantisa dlatego też to był powód dla którego wybrałem byd. Pożyjemy zobaczymy.

Ev3

Pionier e-mobilności
I oby tak zostało, mam nadzieje ze nie będą mieć dobrego finasowania bo tak to za "pół darmo" czytaj pod dotacje rozdadzą mase tych byd które po dwóch latach do nich wrócą i będą wyprzedawać to za bezcen. Bo co z tym zrobią? I w taki sposób każdy kto kupił jakiegoś byd to jego wartość na rynku używek będzie marny. Taki los czeka cała game elektryków z stelantisa
Myślisz, że byd nie dostaną obuchem z tego tytułu?
Kto Ci kupi używanego Surfa, mając do wyboru dużo taniej eC3 czy Pandę?

jarqu

Posiadacz elektryka
Oczywiście byd jak i wszystkie eklektyki dostaną rykoszetem jak bardzo ciężko przewidzieć.

jigaman

Nowy na Forum
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?

z tym ubezpieczniem za 1zł są jaja, właśnie dostałem telefon, że coś się pozmieniało i moja oferta za 1zł już nieaktualna. Zamówienie podpisane i zaliczka wpłacona oczywiście wcześniej. Ktoś miał podobny przypadek?

pawel pawel

Fachowiec
Myślisz, że byd nie dostaną obuchem z tego tytułu?
Kto Ci kupi używanego Surfa, mając do wyboru dużo taniej eC3 czy Pandę?
Czyli co przewidujesz wysyp aut za 30, 40 tys. za dwa lata ??? Słyszałem takich co wróżyli, że ło Panie, za rok po rowach będą leżały. Zejdźmy na ziemię mie będzie takich okazji tylko urealnienie cen. Taki Fiat 500e nie może kosztować 143 tys. tylko realnie ok 80 tys.i to w full opcji. Nie będzie też pierdylion pozycji wyposażenia itd. To wszystko będziemy zawdzięczali chińczykom. Europejskich producentów czeka dostosowanie się lub śmierć. Oczywiście Eurokołchoz musi też się zmienić. Jeżeli w Chinach 1kW/h kosztuje 10x mniej niż w EU to europejskich producentów czeka zagłada

jarqu

Posiadacz elektryka
z tym ubezpieczniem za 1zł są jaja, właśnie dostałem telefon, że coś się pozmieniało i moja oferta za 1zł już nieaktualna. Zamówienie podpisane i zaliczka wpłacona oczywiście wcześniej. Ktoś miał podobny przypadek?
Jaka wersja? Na firmę czy osobę fizyczną ?. finansowanie czy gotówka? Chyba robią sobie jaja...

Last edited: