🤣🤣🤣Nie pogryźcie się czasem![]()
A mi nie kazali teraz zamawiać niestety.🤣🤣🤣
nie długo będę mieć BYDlaczka i nie zawaham się go użyć! 😂
Przestałem się zastanawiać.Bo właśnie się zastanawiam, że lepiej chyba byłoby wziąć Atto 2 w wersji Active, zamiast Surfa w wersji Boost.
Myślisz, że byd nie dostaną obuchem z tego tytułu?I oby tak zostało, mam nadzieje ze nie będą mieć dobrego finasowania bo tak to za "pół darmo" czytaj pod dotacje rozdadzą mase tych byd które po dwóch latach do nich wrócą i będą wyprzedawać to za bezcen. Bo co z tym zrobią? I w taki sposób każdy kto kupił jakiegoś byd to jego wartość na rynku używek będzie marny. Taki los czeka cała game elektryków z stelantisa
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet ubezpieczeń za 1 PLN? A do tych, którzy zamówili Active, kiedy odbiór?
Czyli co przewidujesz wysyp aut za 30, 40 tys. za dwa lata ??? Słyszałem takich co wróżyli, że ło Panie, za rok po rowach będą leżały. Zejdźmy na ziemię mie będzie takich okazji tylko urealnienie cen. Taki Fiat 500e nie może kosztować 143 tys. tylko realnie ok 80 tys.i to w full opcji. Nie będzie też pierdylion pozycji wyposażenia itd. To wszystko będziemy zawdzięczali chińczykom. Europejskich producentów czeka dostosowanie się lub śmierć. Oczywiście Eurokołchoz musi też się zmienić. Jeżeli w Chinach 1kW/h kosztuje 10x mniej niż w EU to europejskich producentów czeka zagładaMyślisz, że byd nie dostaną obuchem z tego tytułu?
Kto Ci kupi używanego Surfa, mając do wyboru dużo taniej eC3 czy Pandę?
Jaka wersja? Na firmę czy osobę fizyczną ?. finansowanie czy gotówka? Chyba robią sobie jaja...z tym ubezpieczniem za 1zł są jaja, właśnie dostałem telefon, że coś się pozmieniało i moja oferta za 1zł już nieaktualna. Zamówienie podpisane i zaliczka wpłacona oczywiście wcześniej. Ktoś miał podobny przypadek?