p0li
Pionier e-mobilności
blee - co to?To może coś takiego, już można zamawiać
Choć jak to ma 600 koni to ja bym z gazem uważał![]()
z tym przeznaczeniem to juz canoo ma wiecej sensu
blee - co to?To może coś takiego, już można zamawiać
Choć jak to ma 600 koni to ja bym z gazem uważał![]()
Mustang GT 5.0 V8, od 7 lat ciągle ten sam, ciągle wywołuje banana na twarzy już od samego początku, gdy odplam V8 w garażu z wydechami RoushHehe i on ma 4,7s do setkiJak moja TM3, a nie czekaj, ja mam 4,4s, czyli łykam go na światłach i zużycie energii mam w mieście 150 Wh/km
Ja płacę zero za ładowanie, a nawet gdybym ładował na Ionity za 3 zł i zużył 250 Wh/km to wyjdzie mi 75 zł/100 km, w najgorszym możliwym wariancie dla EV i wtedy już cały czas jestem mistrzem startowania na światłach, a on płaci 210 zł/100 km
O czym my w ogóle rozmawiamy z tym porównywaniem kosztów EV do ICE... LOL
Ford F150 Lightning (Rivian?) +namiot na pakę mógłby wystarczyć. Przynajmniej w okresie wakacyjnym. Prysznic i toaleta niestety tylko pod gołym niebem.Moim zdaniem w kamperze, 120 kWh to takie minimum.
No i sensowne szybkości ładowania, dużo osprzętu na prąd, gniazdek itp...
Średnie spalanie 8 litrówMustang GT 5.0 V8, od 7 lat ciągle ten sam, ciągle wywołuje banana na twarzy już od samego początku, gdy odplam V8 w garażu z wydechami Roush, to jest mój daily car od 7 lat, poprzednie auto miałem 5 lat, też Mustanga... Gdybym miał patrzeć na samochód w kategoriach "opłaca", nie "opłaca" przeliczając spalanie na $, to Mustang jest totalnie bez sensu..., komfort, zawieszenie, bagażniki itp, też kompletnie bez sensu... pewnie Dacia jest z sensem... Radość z jazdy, dojazdu do pracy codziennie i wywołanie uśmiechu na twarzy, nawet jak mam doła, bezcenne i tyle, warto! BTW idealny do porównań ekonomicznych z TM3, moc 412 KM, 5 sek do 100/km/h, spalanie 17-20 l/100. Będzie piekło - niebo w garażu TMY LR i Mustang GT
![]()
6. Zawsze.Średnie spalanie 8 litrów![]()
mmmm gdzie ? Nie widzę takiej opcji jedynie jest sposób płatności.Przysyłają kartę do domu, ale w miejscach gdzie jest normalny net aplikacja wystarczy. Z poziomu aplikacji należy wybrać wariant abonamentu.