consigliero
Pionier e-mobilności
Od dwóch dni coś mi skrzypi po lewej stronie , przy skręceniu kół w prawo . Być może tym razem będzie do wymiany lewy łącznik stabilizatora.
Podoba mi się Twój magazyn i dlatego chciałbym mieć dwa kable, bo chyba tym się to skończy. Czy jest możliwość spotkania w celu jakiegoś poszerzenia wiedzy? Chętnie bym coś u siebie sklecił tym bardziej że mam wszystko na wierzchu ale wiedzy brak. Dalej stoję na stanowisku że potrzebuję dwa kable od słupa do garażu aby zasilenie domu szło przez garaż, gdzie chyba dałoby się umieścić baterię i falownik, na to nie ma miejsca w naszym malutkim domku. Elektryk zrobi rozdzielnię i wszystko inne ogarnie ale magazyny to nie jego kompetencja, tym bardziej HA ( tutaj mam zerowe doświadczenie) . Na razie ogarniamy hardware 😎. To nie zawsze idzie zgodnie z planem jak widać, ale dało się uratowaćTeraz rozumiem sens. No to ja bym kopał naokoło. Tylko ja jestem z tych, którzy łopaty się nie bojąWiercenie przez stropy, układanie kabla na strychu, potem zjeżdżanie z powrotem w dół niekoniecznie będzie tańsze, a na pewno będzie bardziej upierdliwe. Gdzieś ten kabel potem musisz schować.
Daleko nie masz, zrób sobie wycieczkę w okolice Krosna. Bywam też czasami w Krakowie, tylko wtedy najczęściej mam zorganizowany cały dzień.Podoba mi się Twój magazyn i dlatego chciałbym mieć dwa kable, bo chyba tym się to skończy. Czy jest możliwość spotkania w celu jakiegoś poszerzenia wiedzy? Chętnie bym coś u siebie sklecił tym bardziej że mam wszystko na wierzchu ale wiedzy brak. Dalej stoję na stanowisku że potrzebuję dwa kable od słupa do garażu aby zasilenie domu szło przez garaż, gdzie chyba dałoby się umieścić baterię i falownik, na to nie ma miejsca w naszym malutkim domku. Elektryk zrobi rozdzielnię i wszystko inne ogarnie ale magazyny to nie jego kompetencja, tym bardziej HA ( tutaj mam zerowe doświadczenie) . Na razie ogarniamy hardware 😎. To nie zawsze idzie zgodnie z planem jak widać, ale dało się uratować
View attachment 27902View attachment 27903View attachment 27904View attachment 27905