Consigliero ID.3 1st

consigliero

Pionier e-mobilności
Nie wiem jakie powinny być wymiary, ale projektant nazwał to coś garażem na dwa samochody i szerokość to 6,5 metra głębokość pewnie z 6 metrów może trochę mniej. Zasadniczo to miał być garaż w którym zmieści się samochód i motocykl, bo w starym ciężko było zmieścić coś poza motocyklem post #740. Hufnal okazał się kamieniem IMG_7174.jpeg

ELuk

Pionier e-mobilności
Jak masz dużo przestrzeni i budujesz garaż od zera, no i nie ogranicza Cię wybór zgłoszenie/zgoda na budowę to zawsze warto postawić coś większego. 5,9x5,9 czyli max wymiar na zgłoszenie, to jest też minimum komfortu na 2 auta, ale bez luksusów. Jak w planie jest coś więcej niż tylko wjazd do środka i tyle, to warto postawić coś większego, bo przestrzeni technicznej zawsze okazuje się za mało 🙂

consigliero

Pionier e-mobilności
W zasadzie moglibyśmy postawić nawet coś o powierzchni 300 metrów ale to kosztowałoby dużo więcej a ja tak naprawdę nie wiem czy będziemy mieć jeszcze dwa auta. Nawet jak będą dwa to jedno pewnie i tak będzie na zewnątrz, gdzieś trzeba trzymać rowery, bo ciężko się ich pozbyć, znaczy się tych rowerów. Dodatkowo to słynne zgłoszenie do 70 metrów w praktyce oznacza taki sam proces jak przy uzyskaniu pozwolenia na budowę. Też sobie myślałem że zgłoszenie to pikuś i owszem ale zgłoszenie rozbiórki. W chwili obecnej czekam na wzizt i pewnie jeszcze poczekam chwilę .
Do tych rowerów co na obrazku doszedł jeszcze jeden na baterię i kombinuję coś dla siebie.