Hue Zarri
Posiadacz elektryka
Daj znać proszę, też szukam doświadczonego i sprawdzonego szpenia. Tak na wszelki słyczajMuszę zrobić przesmarowanie prowadnic więc może się do niego zgłoszę.
Daj znać proszę, też szukam doświadczonego i sprawdzonego szpenia. Tak na wszelki słyczajMuszę zrobić przesmarowanie prowadnic więc może się do niego zgłoszę.
Ja jeszcze myślę żeby się wybrać do Fugazi, bo zostali partnerem EVRepair Garage:Daj znać proszę, też szukam doświadczonego i sprawdzonego szpenia. Tak na wszelki słyczaj![]()
Wyciągnąłem rok temu, nasmarowałem PTFE, a teraz tylko wiertło pozostało.Ten rozprężny element na końcu szpilek koroduje i "spawa" się z aluminium zacisku. Jeśli wyciągasz to co roku to nie ma problemu, jak zrobisz serwis pierwszy po 5ciu latach to powodzenia![]()
Bo to gówniane rozwiązanie. Jak skorodują stalowe sprężynki to się "zespawuje" z alu zaciskiem i trzeba wiercić.
Zacisk na stół, od grzania zacznij, przerobiłem i poszło, rozwiercanie raczej ostateczność, powodzenia
w Poznaniu bodajże na węglowej jest serwis Tesli pozdroWitam,
Może ktoś polecić (najlepiej w okolicy Poznania lub Zielonej Góry) jakiś warsztat, który wyczyści i nasmaruje zaciski (coś chociaż wie o Tesli)? przy mokrej pogodzie przy odblokowywaniu na postoju to huk straszny; Tesla zaleca raz w roku to przesmarować tam gdzie zimno, moja ma ponad dwa lata więc należałoby się
Do W-wy nie chce mi się jechać..
Z góry dzięki
"Tesla Management"? To na pewno serwis tesli? Bo ich strona internetowa nie za wiele mówi ale zdjęcia nie wskazują na to aby serwisowali samochody od Elona...w Poznaniu bodajże na węglowej jest serwis Tesli pozdro![]()
"Tesla Management"? To na pewno serwis tesli? Bo ich strona internetowa nie za wiele mówi ale zdjęcia nie wskazują na to aby serwisowali samochody od Elona...
z tego co wiem tutaj też znajdziesz serwis tesli p;ozdrawiamElektronika BMW • Car connect • Poznań • elektronikabmw.com
Profesjonalny i nowoczesny warsztat BMW ➤ Podejmujemy się nawet najbardziej skomplikowanych napraw elektroniki ➤ Sprawdź i zadzwoń 📞 +48 794 252 890elektronikabmw.com