Nie zawsze warto wymyślać proch po raz kolejny 😜troche odwrotnie. Tesla po prostu wiele tematów chce robić sama zamiast płacić komuś, zwłaszcza w dziedzinie oprogramowania. problem jest głównie w prawie patentowym i przepisach.
Nie zawsze warto wymyślać proch po raz kolejny 😜troche odwrotnie. Tesla po prostu wiele tematów chce robić sama zamiast płacić komuś, zwłaszcza w dziedzinie oprogramowania. problem jest głównie w prawie patentowym i przepisach.
niby tak ale o ile droższe byłoby to auto gdyby tak jak pozostali producenci płacili licencje za każdą pierdołe. niektórzy krzyczą że chcą mieć android auto albo carplaya, ale to za darmo się w samochodach nie pojawiaNie zawsze warto wymyślać proch po raz kolejny 😜
A tymczasem, średni wiek pojazdów w Polsce, pokazujez że auta to nie najnowsze matrycowe Ledy, tylko ledwo pałace się igarki, często świecące jak chcą. Sprawdzanie świateł na przeglądzie wprawdzie zawsze jest, ale ustawienie nie koniecznie.Akurat reflektorów nie uważam za pierdołę, szczególnie w Polsce, gdzie często jest szaroburo, ma to znaczący wpływ na bezpieczeństwo jazdy.
No to się zgadza, że auta w Polsce są w ogromnej większości przestarzałe, co nie znaczy, że nowe nie powinen być wyposażane w rozwiązania na czasie. Mi się Tesla 3 bardzo podoba, jako koncepcja i to jak ten samochód jeździ. Ale niektórych braków nie rozumiem.A tymczasem, średni wiek pojazdów w Polsce, pokazujez że auta to nie najnowsze matrycowe Ledy, tylko ledwo pałace się igarki, często świecące jak chcą. Sprawdzanie świateł na przeglądzie wprawdzie zawsze jest, ale ustawienie nie koniecznie.
Czyli zauwazyl wczesniej niz zwizualizowal?Ciekawostka
Kilka dni temu zauważyłem, że AP prosi o zatwierdzenie przejechania przez skrzyżowanie ze światłami zanim miał szanse zobaczyć skrzyżowanie lub światła (zakręt, budynki). Potem powtórzyło się to w tym samym miejscu. Wcześniej na pewno tak się nie działo (jechałem w tym miejscu kilkadziesiąt razy na AP).