Olecki
Pionier e-mobilności
Niro też po otwarciu drzwi wrzuca PARK, dziwne żeby EV6 tego nie robiło.kia EV-6 z jak najbardziej prawilnym autoholdem
citronen o ktorym z taka pogarda piszesz po otwarciu drzwi automatycznie wrzuca PARK
Niro też po otwarciu drzwi wrzuca PARK, dziwne żeby EV6 tego nie robiło.kia EV-6 z jak najbardziej prawilnym autoholdem
citronen o ktorym z taka pogarda piszesz po otwarciu drzwi automatycznie wrzuca PARK
no tez bylem zdziwiony - dobrze ze mialem "szybka noge" i wcisnalem hamulec zamin zona mialaby pletwy ze stopNiro też po otwarciu drzwi wrzuca PARK, dziwne żeby EV6 tego nie robiło.
Może następnym razem się uda... ;-)no tez bylem zdziwiony - dobrze ze mialem "szybka noge" i wcisnalem hamulec zamin zona mialaby pletwy ze stop
Ale wiesz jak by dobrze pływała? Miejska legenda głosi że to samo w młodości spotkało Otylię Jędrzejczak.no tez bylem zdziwiony - dobrze ze mialem "szybka noge" i wcisnalem hamulec zamin zona mialaby pletwy ze stop
Siedziałeś w środku?kia EV-6 z jak najbardziej prawilnym autoholdem
no nie - podczas jazdy probnej bieglem za zderzakiemSiedziałeś w środku?
Chodzi o to, że AH w moim aucie jest bardzo czuły na delikatny kontakt z pedałem, jakimkolwiek.no nie - podczas jazdy probnej bieglem za zderzakiem
no wlasnie nie - stalismy na parkingu lesnym i nogi mialem podciagniete do fotelaChodzi o to, że AH w moim aucie jest bardzo czuły na delikatny kontakt z pedałem, jakimkolwiek.
Zdarza mi się również, żeby go zwolnić zupełnie niechcący w ten sposób.
Nawet nie wiem że dotykałem pedału czasami.
Może to ten przypadek, że przekładałeś nogi i coś dotknąłeś......
A ręce na przyciskach na kierze czy nie?no wlasnie nie - stalismy na parkingu lesnym i nogi mialem podciagniete do fotela
U mnie się nie przełącza na P, ale zaciąga się ręczny, gdy otworzysz drzwi i odepniesz pasy.nie sprawdzalem polozenia galki zmiany biegow bo oczywistym wydawalo mi sie ze jak sa drzwi otwarte to przelacza sie na P
a tu mnie zagiales - nie pamietamJedna uwaga - drzwi kierowcy.
Na pewno je miałeś otwarte?