krzyss
Pionier e-mobilności
Jakie to miłe ! DziekujeDobiłem do 12 poleceń(nie wszystkie zostały i zostaną zrealizowane ale to chyba nic nie zmienia). Wszystkim bardzo dziękuję za skorzystanie!
Nie wiem jaka część wpadła z forum, jaka z aplikacji, a jaka z artykuły na elektrowóz ale wymyśliłem sobie taką zabawę:
- Co najmniej do końca roku ustawiłem listę kodów polecających, które będą losowo wybierane przy każdej odsłonie aplikacji.
- Kody wybrałem z rankingu pozytywnych reakcji tutaj na forum [klik] + @skyactivwalker + @poochaty (bo ich lubię)
- Jeśli ktoś z rankingu nie miał dodanego kodu polecającego (jest kilka takich osób) albo z jakiegoś powodu nie chce uczestniczyć w takiej zabawie, proszę o informację (najlepiej w wiadomości prywatnej), a dodam / usunę jego kod.
- Szczególnie czekam na kody polecające od:
- Pozwoliłem sobie pominąć Bronka, który chyba ma już dużo poleceń - jeśli się mylę, to @Bronek, proszę o wiadomość - dodam Cię niezwłocznie.
- Nikogo nie pominąłem celowo - jeśli Cię przegapiłem to napisz do mnie - poprawię.
Lista kodów polecających, które trafiły do aplikacji:
Code://"micha59923", // mój referral tymczasowo wyłączony "adam234641", // viallos "szymon53597", //Gandalf "daniel99081", // danielm "krzysztof16393", // krzyss "lukasz83377", // ELuk "tomasz47928", // cooler "hubert662371", // nabrU "slawomir65186" // slaveq "sawek359296", //skyactivwalker "lukasz60602" // poochaty
Mam nadzieję, że ktoś kliknie w Wasz link i dostaniecie polecenie, bo to naprawdę fajne uczucie.
Ja jak zawsze, moge rowniez pomoc przy odbiorze auta ! Nie tylko za polecenie !
Pomoge dostac sie do salonu, i ewentualnie wytlumacze co i jak dziala w tesli !