JareG
Pionier e-mobilności
Jedna z moich ulubionych odpowiedzi na prawie każdym forum. Druga: użyj wyszukiwarki 🤣przeczytać wątek
Pozdrawiam
Jedna z moich ulubionych odpowiedzi na prawie każdym forum. Druga: użyj wyszukiwarki 🤣przeczytać wątek
Wniosek złożyłem 5 stycznia. Wniosek dostał swój numer i ... dzisiaj mija tajemnicze "17 dni roboczych" - oczywiście bez jakiegokolwiek odzewu z NFOŚ, więc jutro będzie dzwonione na infolinię![]()
UWAGA! Forum działa cudaŚcieżka samodzielna czy ścieżka leasing?
Ja dokładnie składałem w tym samym dniu. Właśnie dzisiaj dostałem maila o następującej treści. Czyli coś się rusza powoli. Pewnie będą jakieś braki i będą prosili o uzupełnienie. Wniosek składany indywidualnie.Wniosek złożyłem 5 stycznia. Wniosek dostał swój numer i ... dzisiaj mija tajemnicze "17 dni roboczych" - oczywiście bez jakiegokolwiek odzewu z NFOŚ, więc jutro będzie dzwonione na infolinię![]()
Przeczytaj wątek o używaniu wyszukiwarki 😂Jedna z moich ulubionych odpowiedzi na prawie każdym forum. Druga: użyj wyszukiwarki 🤣
Pozdrawiam
Gdzie jest?Przeczytaj wątek o używaniu wyszukiwarki 😂
W instrukcji wypełniania jest jak byk, ze podpisać można podpisem kwalifikowanym lub profilem zaufanym ePUAP (strona 43 instrukcji p.6.7).
W instrukcji wypełniania jest jak byk, ze podpisać można podpisem kwalifikowanym lub profilem zaufanym ePUAP (strona 43 instrukcji p.6.7).
To jak to w końcu jest???