KrzysztofFly
Moderator
I teraz Twoi znajomi się zastanawiają, który z nich według Ciebie jest tym bucemPS. żeby nie było że mam coś do kierowców Tesli - mam 3 znajomych z teslami i tylko 1 z nich jest bucem 😂
I teraz Twoi znajomi się zastanawiają, który z nich według Ciebie jest tym bucemPS. żeby nie było że mam coś do kierowców Tesli - mam 3 znajomych z teslami i tylko 1 z nich jest bucem 😂
Nawet jeśli to parking obok był pusty, nie trzeba było blokować dystrybutora. Jak ktoś tu mądrze napisał samo posiadanie elektryka nie spowoduje że ktoś stanie się lepszym/bardziej kulturalnym kierowcą, jak ktoś jest na bakier z zasadami kultury będzie odwalał takie akcje jakimkolwiek pojazdem, nie ważne czy będzie to Tesla, Bentley czy Ursus C-330 😉Może byli po paliwo do kosiarki czy quada?
Lub do samochodu, słyszałem, że ostatnio koleżanka w elektryku jechała z kanisterkiem na stację by ratować jakichś emisyjnych nieboraków którym zasięg się skończył.Może byli po paliwo do kosiarki czy quada?
A byłeś za granicą kiedykolwiek?Nawet jeśli to parking obok był pusty, nie trzeba było blokować dystrybutora. Jak ktoś tu mądrze napisał samo posiadanie elektryka nie spowoduje że ktoś stanie się lepszym/bardziej kulturalnym kierowcą, jak ktoś jest na bakier z zasadami kultury będzie odwalał takie akcje jakimkolwiek pojazdem, nie ważne czy będzie to Tesla, Bentley czy Ursus C-330 😉
Byłem często ale własnym autem tylko dwa razy, może dlatego tego zjawiska nie zaobserwowałemA byłeś za granicą kiedykolwiek?
Tam jest normą zaparkowanie, zatankowanie i pójście na obiad.
Bywa i tak
Pulled the trigger ;)
Parę godzin temu miałem ciekawą sytuację ;) Musiałem Teslą podjechać na stację benzynową i stanąć pod dystrybutorem o_O Musicie sobie wyobrazić spojrzenia ludzi :ROFLMAO:... aż mi było głupio... a tylko potrzebowałem trochę benzyny do baniaczka do zagęszczarki. Miałem zrobic fotę, ale się...forum.elektrowoz.pl
Dziecko zamknięte w pojeździe! Dzwonie na policje!To chyba byście mnie zlinczowali 😀
Ale jakoś paliwo do kosiarki muszę tankować. A to mój główny środek transportu 🚲🚲😀
Dziecko zamknięte w pojeździe! Dzwonie na policje!