Dorodne buraki, czyli tak nie wypada

mALEK

Pionier e-mobilności
1737298017794.png

"szkoda qrla gadac, szkoda strzepic ryja. naprawde"

Gandalf

Pionier e-mobilności
Ej no ale nie linczujcie człowieka, tutaj wygląda jak by ktoś sobie słit focie do sprzedaży robił, może w czasie zamknięcia obiektu czy coś.
Jak teściową do szpitala zawoziłem to pewnie paparazzi też by mnie mógł ustrzelić jakiś gdy z uśmiechem na twarzy w podskokach zmierzam ku autu zaparkowanemu na miejscu dla niepełnosprawnych i odjeżdżam w stronę zachodzącego słońca (tak, posługując się legalnie kartą parkingową).

🤷‍♂️

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Ładowarka na Lotnisku Balice.
Na ładowarce zostały dwa kable do wykorzystania, ale nikt nie skorzysta bo kierowca BMW postanowił sobie zaparkować bez podłączenia. Po co mam szukać miejsca na zatłoczonym parkingu jak mogę stanąć na miejscu dla EV, przecież mam EV.

20250122_090758.jpg

tomA

Posiadacz elektryka
Ładowarka na Lotnisku Balice.
Na ładowarce zostały dwa kable do wykorzystania, ale nikt nie skorzysta bo kierowca BMW postanowił sobie zaparkować bez podłączenia. Po co mam szukać miejsca na zatłoczonym parkingu jak mogę stanąć na miejscu dla EV, przecież mam EV.

View attachment 24150
przecież ma BMW - bardzo drogie BMW więc co chcesz od niego... nie chciałbyś pałką z bagażnika?

Bronek

Pionier e-mobilności
"I" usprawiedliwieniem zachowania Auto należy do i........ , jest kilka pejoratywnych określeń na tą literę do wyboru
Trzeba pamiętać , że juz nie ma rejonizacji w ścislym sensie.