Dostawy I kw. 2025 roku

krzyss

Pionier e-mobilności
Moim zdaniem każdy jest mądry, jak zna już system. Nowi płacą frycowe.
Nowi nie chca sluchac.
Wierza w zapewnienia ludzi z dzialu handlowego bo to przeciez czlowiek tesli ! I on musi wiedziec. A oni sa czesto slabo oplacanymi ludzmi od ktorych sie wymaga odpowiedzi na pytania o ktorych oni nie maja pojecia.
Ja zycze Wojtkowi zeby sie udalo, zeby jego auto bylo bezawaryjne, produkcji 2025 i mialo wieksza baterie niz w deklaracji :)
Trzymam kciuki i cierpliwosci :) jak sie wszystko uda to tesla super zabawka !

rafko.sc

Zadomawiam się
Ja obstawiam, że produkcja i tak ma miejsce w 2024 roku pewnie coś około listopada i bateria będzie standardowa, w papierach to już na rok 2025 wbijają, więc dopiero połowa roku 2025 to może będzie produkcja z 2025.

rafko.sc

Zadomawiam się
Nowi nie chca sluchac.
Wierza w zapewnienia ludzi z dzialu handlowego bo to przeciez czlowiek tesli ! I on musi wiedziec. A oni sa czesto slabo oplacanymi ludzmi od ktorych sie wymaga odpowiedzi na pytania o ktorych oni nie maja pojecia.
Ja zycze Wojtkowi zeby sie udalo, zeby jego auto bylo bezawaryjne, produkcji 2025 i mialo wieksza baterie niz w deklaracji :)
Trzymam kciuki i cierpliwosci :) jak sie wszystko uda to tesla super zabawka !
Odnośnie awarii :)
Ktoś wie czy HW4 nadal się palą? Było głośno i nagle cisza nic nie wiadomo jak naprawy itd.
Po odebraniu mojej TM3 (już na lądzie :) zamierzam z miejsca zaktualizować soft do najnowszej wersji gdyż on chyba naprawia owe problemy.

nabrU

Moderator
Ktoś wie czy HW4 nadal się palą? Było głośno i nagle cisza nic nie wiadomo jak naprawy itd.

???

Po odebraniu mojej TM3 (już na lądzie :) zamierzam z miejsca zaktualizować soft do najnowszej wersji gdyż on chyba naprawia owe problemy.

Softu nie da się 'samemu' zaktualizować (tzn. na żądanie). Musi się on pojawić w samochodzie, Ty tylko akceptujesz instalację.

rafko.sc

Zadomawiam się
???

Softu nie da się 'samemu' zaktualizować (tzn. na żądanie). Musi się on pojawić w samochodzie, Ty tylko akceptujesz instalację.
Jasne, że musi się ukazać aktualizacja, obstawiam że takowa będzie od momentu zamówienia.
Więcej info tu:

nabrU

Moderator
Jasne, że musi się ukazać aktualizacja, obstawiam że takowa będzie od momentu zamówienia.

Jasne na moją ostatnią aktualizację czekałem 27 dni, a w ogóle najdłużej to było 49. To tak gwoli wyjaśnienia... Oczywiście może się też pojawić nazajutrz po odbiorze, ale...

Więcej info tu:

A to o takie palenie chodziło :LOL: