Nie o takie palenie chodzi xDA co jeśli nie zdążysz zaktualizować, a się zapali?
:O
Faktycznie istnieje szansa, że układ już został naruszony. Wtedy serwis
Nie o takie palenie chodzi xDA co jeśli nie zdążysz zaktualizować, a się zapali?
:O
Tu się zgodzę, ja zapłaciłem całość, a w tym czasie spokojnie mógłbym kupić coś na wzrost lub spadek na krótkim interwale. Można by spokojnie z 5 do 10% wyciągnąć w miesiąc.Czyli dałeś ponad 10 razy mniej lexusowi niż ja tesli. Czyli mając dobry procent straciłeś około 130 zł. Ja już wielokrotnie więcej.
Pierwszy raz zapłaciłem za samochód go nie widząc. Ale dealerzy są bogatsi i mają gest.
Bardzo chętnie wezmę od Ciebie dowolną kwotę na nieokreślony czas i nią sobie poobracam. Mam nadzieję, że nie będziesz miał żadnego stresu. Obiecam nie dotować za nią AFD.
Jaka toyota po 6 latach albo nawet chwilę po wyjechaniu z salonu kosztuje drożej niż w salonie? Żadna... Takie bajki opowiadają tylko Ci co porównują cenę w salonie z przed 6 lat do obecnej, a wtedy nie ma znaczenia marka, i chodzi tylko o to, że ICE podrożały o prawie 100% w ostanie 2 lata.to nie toyota, że po 6 latach kosztuje drożej niż w salonie
Co się tyczy samej zapłaty do Tesli to ja VIN miałem, ale też koniecznie potrzebowałem faktury na luty, więc siła wyższa i mimo wszystko opłacalna dla mnie to przelałem im kasę. Jednak fakt, faktem sprzedawaca cisnął. Zaraz marzec, powinni nas informować wkrótce. Im napewno zależy na wyniku, więc raczej będą działać.A czytałeś moją instrukcję? Może trochę przeterminowana ale... Specjalnie przypięta na górze forum o zamawianiu TM3.
Zacytuję tutaj istotną dla tematu część:[instrukcja] Kiedy odbiorę moją wymarzoną Teslę?
Musisz się dowiedzieć jakie statki płyną do EU i co wiozą: 0. Najlepiej zawsze zaczynać od dat podawanych przez Tesla, bo auto, które zamawiasz może już dawno być w transporcie. Tesla może zmieniać planowaną datę dostawy, więc zawsze zacznij od sprawdzenia aktualnych danych - są przypadki...forum.elektrowoz.pl
UWAGA!!! Nie wpłacać nic leasingowi dopóki nie macie VIN-u!!! Nawet jak sprzedawca Tesli krzyżem leży w kościele i gwarantuje, że auto już jedzie, to może się stać coś co spowoduje, że go nie dostaniecie i będziecie mieli leasing do spłaty, ale brak auta przez co najmniej kolejne 3 miesiące. Uruchamiacie leasing dopiero jak auto jest w PL (przekroczyło granicę) - dopiero wtedy Tesla może wystąpić o przygotowanie dokumentów, więc wcześniej i tak nic to nie zmieni.
Jest taka i będzie droga srogo. To Supra MK5. Ale trzeba mieć manualną i jak wrzuciłeś pod koc to za 10 lat będzie drogoooo.Jaka toyota po 6 latach albo nawet chwilę po wyjechaniu z salonu kosztuje drożej niż w salonie? Żadna... Takie bajki opowiadają tylko Ci co porównują cenę w salonie z przed 6 lat do obecnej, a wtedy nie ma znaczenia marka, i chodzi tylko o to, że ICE podrożały o prawie 100% w ostanie 2 lata.
To chyba raczej BMW Z4...Supra MK5
Jeśli ograniczymy się do rozpatrywania wartości 0-xxx km/h to zgoda, elektryczne będą szybsze. Ale jako "fun car" miałeś okazję pojeździć autem, które daje poczucie "jedności konia i jeźdźca"?To chyba raczej BMW Z4...
Słabizna... Obiadę ją na każdych światłach i ogólnie w legalnych warunkach drogowych w PL...
Podjechałem koronnym przedstawicielem Jinba ittai na test HL RWD w środku wakacji. I efektem jest, że dziś jestem 210 k zł lżejszy, bo kupiłem tę teslęJeśli ograniczymy się do rozpatrywania wartości 0-xxx km/h to zgoda, elektryczne będą szybsze. Ale jako "fun car" miałeś okazję pojeździć autem, które daje poczucie "jedności konia i jeźdźca"?