Dostawy II kw. 2025 roku

AndrzejKulig

Fachowiec
Hmm, trochę to dziwne. Z jednej strony zamówienie chcą aby realizować przez stronę a z drugiej mam dzwonić aby spytać co jest dostępne... Trochę to wszystko trąci amatorszczyzną.
Nawet jeżeli nie mają konfiguracji, którą zamówiłem to szkoda, że ktoś się nie pofatygował aby się ze mną skontaktować i zaproponować jakaś alternatywne. Nie jestem nawet w stanie niczego konkretnego dowiedzieć się od doradcy, który został przypisany do mojego zamówienia. Kurcze to wszystko skutecznie mnie zniechęca... Chyba jednak przywykłem do innego poziomu obsługi.
Ale z Ciebie teslomaniak! Taka dygresja: ZAWSZE ale ZAWSZE (to jest moja obserwacja) gdy mam do czynienia z ludźmi przyzwyczajonymi do wysokiej jakości produktów/obsługi - same produkty/obsługa/jakość oferowanej przez nich pracy jest statystycznie niższa. Masz przewagę intelektualną/technologiczną - stwórz sam pojazd i sprzedawaj go wedle własnych standardów ;) BTW:. Sposób w jaki odbierzesz ten komentarz już będzie cos świadczyło o Tobie.

Teslomaniak

Nowy na Forum
Ale z Ciebie teslomaniak! Taka dygresja: ZAWSZE ale ZAWSZE (to jest moja obserwacja) gdy mam do czynienia z ludźmi przyzwyczajonymi do wysokiej jakości produktów/obsługi - same produkty/obsługa/jakość oferowanej przez nich pracy jest statystycznie niższa. Masz przewagę intelektualną/technologiczną - stwórz sam pojazd i sprzedawaj go wedle własnych standardów ;) BTW:. Sposób w jaki odbierzesz ten komentarz już będzie cos świadczyło o Tobie.

Po przeczytaniu Twojego posta zagryzam zęby ze złości... a tak na poważnie, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że przez tę "strategie" sprzedaży Tesla traci część swoich potencjalnych Klientów.
Wcześniej gdy w Tesli słupki rosły nikt na to nie patrzył. Wszyscy uznawali, że tak musi być. Teraz gdy konkurencja podjadą ich z każdej strony jestem w 100% przekonany, że i to się zmieni.

AndrzejKulig

Fachowiec
Po przeczytaniu Twojego posta zagryzam zęby ze złości... a tak na poważnie, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że przez tę "strategie" sprzedaży Tesla traci część swoich potencjalnych Klientów.
Wcześniej gdy w Tesli słupki rosły nikt na to nie patrzył. Wszyscy uznawali, że tak musi być. Teraz gdy konkurencja podjadą ich z każdej strony jestem w 100% przekonany, że i to się zmieni.
Zobaczymy

AndrzejKulig

Fachowiec
Moja tez już w Katowicach gotowa do odbioru, produkcja 28 Stycznia 2025, zamówiona 14 maja - także też szybciutko!
Panowie i Panie - powitajcie nową TM3!IMG_4266 (1).JPEGIMG_4265.JPEG

AndrzejKulig

Fachowiec
O chyba miałeś okazję przetestować te opony na które dużo osób narzeka na mokrej trasie 🤔
Tak, jechałem w deszczu ale z racji że dopiero dziś o 12 odebrałem samochód to nie chciałem wyrżnąć na dzień dobry :) Ale ani na chwile nie czułem że nie mam kontroli nad autem.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
A dlaczego z tyłu jest biała tablica?