Dostawy II kw. 2025 roku

churro

Fachowiec
Odbiór dosłownie 2 minuty. Obejrzałem dokładnie i nie widzę aby coś było nie tak. Dwa minusy - nie zdążyli naładować, więc siedzę jeszcze na miejscu i trochę podładowuję z wallboxa. Drugi minus - e-Primacy :rolleyes: View attachment 29059
To z iloma procentami wydali?

nabrU

Moderator
Jak wiesz spotkaliśmy się już wcześniej i nie kliknęło ;)

A faktycznie, przecież zaoferowałem Ci odkupienie :ROFLMAO:.
I nadal jestem zainteresowany o ile cena będzie dobra ;) i 23 czerwca nie wyjdzie, że Tesla wymieni moje z potencjalnie odklejoną pianką...

Pedr

Posiadacz elektryka
A faktycznie, przecież zaoferowałem Ci odkupienie :ROFLMAO:.
I nadal jestem zainteresowany o ile cena będzie dobra ;) i 23 czerwca nie wyjdzie, że Tesla wymieni moje z potencjalnie odklejoną pianką...
Pamiętam 😁 zaraz się odpinam i zobaczę na ile jestem w stanie je strawić ( chociaż przy tej pogodzie to pewnie będzie ok) nie mam też koncepcji na co je zamienić 🤔

NowyTM3

Zadomawiam się
No dobra to zgłaszam to :D
Film w którym tylny zderzak ma podobny problem do Twojego przedniego. A w filmie przód jest idealny

NowyTM3

Zadomawiam się
zmienił się przebieg na 10.02 (w czwartek wskoczył na 9.54 z 9.09)

churro

Fachowiec
30% wystarczyłoby spokojnie, ale i tak muszę gdzieś przesiedzieć do 12:30. Sporo odbiorów- już chyba 4-5 trójek wyjechało. Na razie testuję audio i przyzwyczajam się, że te procenty idą jak krew z nosa.
u mnie było też 30% ale pan Piotr z warszawy ogarnął SC i zanim skończyłem jazdę modelem S już było 100%. Auto jedynie ma lekko wysunięty lewy panel od ledów i zgłosiłem to w aplikacji. Polecam od razu zakryć kamerę wewnątrz auta bo po 100km dostałem pierwszego bana xD