No kilka razy było odwrotnieMyśle że bardziej prawdziwą niż od nas![]()
No kilka razy było odwrotnieMyśle że bardziej prawdziwą niż od nas![]()
Widzę, że emocje sięgają zenitu i obrażasz ludzi.Dokumenty wysłane wczoraj, tyle że**************kurier nie dał rady doręczyć. Ząbki. No chyba że to nie to, bo żadnej wiadomości od Tesli nie było, jedynie SMS od DHL że nadana przesyłka poprzez Teslę.
Wystawia, u mnie wymusili na leasingu zapłatę prawie miesiąc wcześniejOpłacony w całości w Tesli, czy w jakimś leasingu? Tesla chyba nie wystawia FV i nie przyjmuje kasy tak wcześnie.
W Katowicach chcą wydawać od 6 września pierwsze auta. Faktura u mnie do leasingu pojawiła się 48h po zakupie już w leasingu jeszcze zanim statek zacumował.No powiem Wam, że to chyba będzie druga tak wczesna dostawa w historii
Nie wierzyłem, że auta dotrą przed 15.09, a tu taka niespodzianka.
Eee, to ja już pierwszą ratę leasingową zdążyłem zapłacić ;-)W Katowicach chcą wydawać od 6 września pierwsze auta. Faktura u mnie do leasingu pojawiła się 48h po zakupie już w leasingu jeszcze zanim statek zacumował.
To gratuluję 😉 Leasingodawca zadbał o to żebyś poczuł się jak właściciel mimo braku samochodu ?. Piękna inicjatywa ze strony leasingodawcy 😉Eee, to ja już pierwszą ratę leasingową zdążyłem zapłacić ;-)
prawdopodobnie mówisz o wpłacie wstępnej? No to jest warunek wypłaty każdego leasingu.Eee, to ja już pierwszą ratę leasingową zdążyłem zapłacić ;-)