Jak mi wyznacza termin na koniec września to w ramach zemsty odbiore go 1 październikaNie w październiku, tylko na koniec września, odbiory muszą być w tym kwartale.
Jak mi wyznacza termin na koniec września to w ramach zemsty odbiore go 1 październikaNie w październiku, tylko na koniec września, odbiory muszą być w tym kwartale.
To ci zabiorą rezerwacjęJak mi wyznacza termin na koniec września to w ramach zemsty odbiore go 1 października)
Już opłacony w całości a nawet przepłacony na stan dzisiejszy tesla wisi mi auto i 1200 zł.To ci zabiorą rezerwację![]()
Opłacony w całości w Tesli, czy w jakimś leasingu? Tesla chyba nie wystawia FV i nie przyjmuje kasy tak wcześnie.
Leasing juz oplacil fv.Opłacony w całości w Tesli, czy w jakimś leasingu? Tesla chyba nie wystawia FV i nie przyjmuje kasy tak wcześnie.
No to jak nie odbierzesz w tym kwartale, to będziesz płacił raty, a nie miał autaLeasing juz oplacil fv.
Etam smak zemsty bezcennyNo to jak nie odbierzesz w tym kwartale, to będziesz płacił raty, a nie miał auta
Nie bądź za cwany, w ząbek czesany...
biała M3PRWD biała?