Dostawy Y Juniper - 2025

umcus

Pionier e-mobilności
ja mam 4100 też assistance 1500km,
z czego OC 345 a AC 3300 ze zniżkami,
No, u mnie brak zniżek robi swoje :( Samo OC mam 423.
W tym roku za ICE płacę 650 za OC, muszę dopytać w poniedziałek ubezpieczyciela o co tu chodzi
A to zależy od ubezpieczyciela. OC na ICE mam 514 zł, ale zakres był od 480 do prawie 3k pln ;)

PAIT

Fachowiec
Panowie, a czy u Was przyciemnienie dachu jest również nad tylnymi fotelami? Bo ponoć jest „przerwa” i w Launchach tego nie ma.

U mnie jest przerwa. Nawet widać ją dobrze na filmie jak się przypatrzysz.
Ale bardzo mnie to ciekawi, czy faktycznie w Launch użyliby innego dachu? To bardzo nie w stylu Tesli :p
Podejrzewam, że tam też jest przerwa. Może tam gdzieś z tyłu znajduje się jakaś antena, a "Silver coating" nowego dachu dawał jakieś zakłócenia. Bo nie wierze, że zrobiliby taką wizualną dziurę bez powodu.

krycho

Nowy na Forum
U mnie jest przerwa. Nawet widać ją dobrze na filmie jak się przypatrzysz.
Ale bardzo mnie to ciekawi, czy faktycznie w Launch użyliby innego dachu? To bardzo nie w stylu Tesli :p
Podejrzewam, że tam też jest przerwa. Może tam gdzieś z tyłu znajduje się jakaś antena, a "Silver coating" nowego dachu dawał jakieś zakłócenia. Bo nie wierze, że zrobiliby taką wizualną dziurę bez powodu.
no właśnie, pytanie czy to spowoduje, że pasażerowie z tyłu będą mieli goręcej niż ci z przodu?:)

ypl

Pionier e-mobilności
no właśnie, pytanie czy to spowoduje, że pasażerowie z tyłu będą mieli goręcej niż ci z przodu?:)
Ale, że co z tym oknem dachowym jest? Do połowy ciemne a od połowy bez przyciemnienia? Może ktoś fotkę wrzucić?

PAIT

Fachowiec
Ale, że co z tym oknem dachowym jest? Do połowy ciemne a od połowy bez przyciemnienia? Może ktoś fotkę wrzucić?

Na końcu szyby jest pasek długości.. nie wiem.. z 10-15cm, który nie jest pokryty tą nową powłoką odbijającą 7x więcej promieni UV. Śmiesznie to wygląda

1742203890580.png

Najnowsze dyskusje