Dostawy Y Juniper - 2025

Jaceq

Pionier e-mobilności
Pewnie nie dali dakich klapek. Zazwyczaj zeby drzwi sie latwiej zamykaly dawano z tylu takie klapki z guma. Jak trzaskales drzwiami to powietrze z kabiny wychodzilo na zewnatrz.
Z początku myślałem, że żartujecie z tym ciśnieniem.. Chwilowo nie mogę sprawdzić czy klapki są obecne bo auto jest w SPA. Właściwie niewykluczone, że coś w tym jest bo auto jest zauważalnie bardziej wygłuszone zatem bardziej szczelne. Jeśli to jest powód to jestem skłonny się przyzwyczaić ;-)

krzyss

Pionier e-mobilności
Z początku myślałem, że żartujecie z tym ciśnieniem.. Chwilowo nie mogę sprawdzić czy klapki są obecne bo auto jest w SPA. Właściwie niewykluczone, że coś w tym jest bo auto jest zauważalnie bardziej wygłuszone zatem bardziej szczelne. Jeśli to jest powód to jestem skłonny się przyzwyczaić ;-)
Klapek mozesz nie zobaczyc bo sa pod tapicerka. W fiacie byly tez chyba gdzies na podszybiu. Moze dali tego mniej, albo wcale bo poprzedni model nie byl tak wyciszony. Trzeba sie przyzwyczaic do trzaskania ;)

CODI

Zadomawiam się
Model Y LR AWD, Ultra Red z białym środkiem - właśnie dostałem VIN i po sprawdzeniu skryptem dostawę mam przewidzianą na 05.05 🙂
Pokaz zdjecia tego ultra red na zywo. Czy on naprawde taki czerwono oczo...ebny jest? Cherry w starym stonowany byl. Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy zycze.

inter

Pionier e-mobilności
Pokaz zdjecia tego ultra red na zywo. Czy on naprawde taki czerwono oczo...ebny jest? Cherry w starym stonowany byl. Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy zycze.
To ten sam kolor, co ma nowa 3. Kolor jest super, bo taki mam.