Czyli quicksilver z białym wnętrzem ok? Na jakich kołach 19 czy 20? Problemem jest polączenie czarny zewnątrz, biały środek, a nie sam biały środek?Podobno już zaczęli wydawać — nawet na infolinii zaproponowali mi zmianę koloru na Quicksilver (z białym środkiem) z odbiorem jeszcze w tym tygodniu. 😅
Tak, problemem może być połączenie kolorów. Najlepiej zadzwonić do Tesli, bo np. na stronie nie widać w ogóle nowych Y na stocku, a widziałem w Ząbkach 2 nowe Y bez tablic z informacją "dostępny od ręki". Akurat nie widziałem koloru tapicerki, ale przez telefon się dowiesz, czy i jakie mają z białą tapicerką dostępne w krótkim czasie. Koła raczej będą 19".Czyli quicksilver z białym wnętrzem ok? Na jakich kołach 19 czy 20? Problemem jest polączenie czarny zewnątrz biały, środek, a nie sam biały środek?
Przy tego typu zmianach kiedyś proponowali inny droższy kolor juz bez dopłaty.Wydaje mi się, że problemem jest właśnie czarny lakier — patrząc na to forum i Tesla Germany, niewiele osób go wybiera. Jeśli chodzi o szczegóły tej konfiguracji "od ręki", to najlepiej dopytać bezpośrednio na infolinii. Mnie cena QS trochę zniechęciła, więc już nie drążyłem tematu.
a to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.Słuchajcie, klikam sobie po waszych referalach i widze ze jest wiecej opcji niz 2k. Np po linku od Michala mam 3 miesiace FSD. Wiec nie klikajcie w przypadkowe referale. Bierzcie te które coś dają
![]()
Ja odbieram w sobotę (jak przyjedzie jutro) albo we wtorek LR AWD z białym środkiem i kolorkiem Ultra Red, także musisz czekać (ale ja mam zamówienie z końca lutego) 🙂Ktoś jeszcze czeka na LR AWD od początku kwietnia? Zero informacji od Tesli, brak przewidywanego terminu dostawy w apce. Mija właśnie miesiąc od zamówienia...
Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉a to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.