Dostawy Y Juniper - 2025

pf10711

Nowy na Forum
Podobno już zaczęli wydawać — nawet na infolinii zaproponowali mi zmianę koloru na Quicksilver (z białym środkiem) z odbiorem jeszcze w tym tygodniu. 😅

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Podobno już zaczęli wydawać — nawet na infolinii zaproponowali mi zmianę koloru na Quicksilver (z białym środkiem) z odbiorem jeszcze w tym tygodniu. 😅
Czyli quicksilver z białym wnętrzem ok? Na jakich kołach 19 czy 20? Problemem jest polączenie czarny zewnątrz, biały środek, a nie sam biały środek?

Last edited:

pf10711

Nowy na Forum
Wydaje mi się, że problemem jest właśnie czarny lakier — patrząc na to forum i Tesla Germany, niewiele osób go wybiera. Jeśli chodzi o szczegóły tej konfiguracji "od ręki", to najlepiej dopytać bezpośrednio na infolinii. Mnie cena QS trochę zniechęciła, więc już nie drążyłem tematu.

umcus

Pionier e-mobilności
Czyli quicksilver z białym wnętrzem ok? Na jakich kołach 19 czy 20? Problemem jest polączenie czarny zewnątrz biały, środek, a nie sam biały środek?
Tak, problemem może być połączenie kolorów. Najlepiej zadzwonić do Tesli, bo np. na stronie nie widać w ogóle nowych Y na stocku, a widziałem w Ząbkach 2 nowe Y bez tablic z informacją "dostępny od ręki". Akurat nie widziałem koloru tapicerki, ale przez telefon się dowiesz, czy i jakie mają z białą tapicerką dostępne w krótkim czasie. Koła raczej będą 19".

eimi

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że problemem jest właśnie czarny lakier — patrząc na to forum i Tesla Germany, niewiele osób go wybiera. Jeśli chodzi o szczegóły tej konfiguracji "od ręki", to najlepiej dopytać bezpośrednio na infolinii. Mnie cena QS trochę zniechęciła, więc już nie drążyłem tematu.
Przy tego typu zmianach kiedyś proponowali inny droższy kolor juz bez dopłaty.

margielm

Zadomawiam się
Słuchajcie, klikam sobie po waszych referalach i widze ze jest wiecej opcji niz 2k. Np po linku od Michala mam 3 miesiace FSD :) . Wiec nie klikajcie w przypadkowe referale. Bierzcie te które coś dają :p
a to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.

Pelski

Zadomawiam się
Ktoś jeszcze czeka na LR AWD od początku kwietnia? Zero informacji od Tesli, brak przewidywanego terminu dostawy w apce. Mija właśnie miesiąc od zamówienia...
Ja odbieram w sobotę (jak przyjedzie jutro) albo we wtorek LR AWD z białym środkiem i kolorkiem Ultra Red, także musisz czekać (ale ja mam zamówienie z końca lutego) 🙂

macieeq

Zadomawiam się
a to przypadkiem nie jest tylko w stanach? W polsce nadal nic nie ma z referala na Nowego Y - przynajmniej dla kupującego. Co zresztą znaczy że kolega @eimi trochę sprzedaje nieprawdę w swojej stopce pisząc "zgarnij 2000 zł rabatu na nowego Junipera" - bo nie ma ich w inventory w ogóle.
Przez chwilę to działało, pojawiły się nieodebrane sztuki z końca kwartału w inventory na początku kwietnia, zniknęły w jeden dzień 😉