Dostawy Y Juniper - 2025

pf10711

Nowy na Forum
Gratulacje! czyli ewidentnie jest duże opóźnienie dla konfiguracji z białym środkiem...w moim przypadku od ponad miesiąca brak VIN i brak przewidywanego terminu dostawy...

Pelski

Zadomawiam się
Czy u Was też szumi głośnik za ekranem? Jak wyłączę klimę i wszelkie media to słychać taki statyczny szum, ale mnie trochę irytuje 🤔

inter

Pionier e-mobilności
Czy u Was też szumi głośnik za ekranem? Jak wyłączę klimę i wszelkie media to słychać taki statyczny szum, ale mnie trochę irytuje 🤔
To nie głośnik, a wentylator.

Krk

Posiadacz elektryka
U mnie Sealth Grey z białym środkiem, bez haka - zamówienie złożone 1.04, VIN pojawił się pod koniec kwietnia, odbiór wczoraj 12.05 😊 Póki co, same pozytywne wrażenia.

Gratulacje! Takiego chciałem zamówić ale że ostatnio 8 lat jeździłem z białym środkiem to postanowiłem zmienić na czarne wnętrze. Piękny!

macieeq

Zadomawiam się
Gratulacje! Takiego chciałem zamówić ale że ostatnio 8 lat jeździłem z białym środkiem to postanowiłem zmienić na czarne wnętrze. Piękny!
Dzięki wielkie! U mnie pierwsza Tesla, pluł bym sobie w brodę, gdybym nie wziął białego środka 😅
Póki co jestem z niego bardzo zadowolony, fajnie ożywia wnętrze.

Jako ciekawostka dodam, że samochód przyjechał na oponach Continental Sport Contact 7, co mnie osobiście zaskoczyło. Myślałem, że w 19' są zawsze Hankook s1 evo3.