Dostawy Y Juniper - 2025

kubatar

Pionier e-mobilności
Nie sadze zeby pojawilo sie cos dodatkowego zachecajacego w trzecim kwartale. Stawiam raczej na pazdziernik, pewnie wejdzie tez Y perf. Na koniec roku moga jeszcze cos dolozyc poza finansowaniem ale pewnie bardziej roczne ladowanie czy cos w tym stylu.
Chyba ze nagle ruszy sprzedaz to wtedy nic nie bedzie.
Myślę że w czerwcu pojawią się pierwsze rabaty z inventory tak żeby nie obniżać cen tym co zamówili. Jak sie skonczy q2 to zmienią ofertę dla wszystkich

macieeq

Zadomawiam się
Data dostawy nie wróciła? Jak Cie poinformowali o dostawie? Telefonicznie?
Nie wróciła. Tak, dzwonił opiekun + na fakturze była data dostawy. Generalnie od pojawienia się VIN do odbioru jakieś 2 tygodnie można liczyć jeśli nie wypadają święta, dni wolne.

pf10711

Nowy na Forum
Nie wróciła. Tak, dzwonił opiekun + na fakturze była data dostawy. Generalnie od pojawienia się VIN do odbioru jakieś 2 tygodnie można liczyć jeśli nie wypadają święta, dni wolne.
o, to cenna informacja, czyli mogę przestać obsesyjnie odświeżać aplikację 😅

wxwx78

Zadomawiam się
Jak się zamawia z inventory to odbiór w ciągu kilku dni?
Wszystko zależy jak szybko będzie zapłacone , ubezpieczone i zarejestrowane.
U mnie było tak:
13:05 zamówienie, 2h potem VIN (jestem z Wawy i klikałem konfigurator a auto trafiłem w Katowicach ; był podany maj jako odbiór (AWD, Ultra Red, biała tapicerka) . Dwa dni czekałem, potem, na odpowiedź salony czy da się auto odebrać w Wawie, co będzie jak nie chcę Katowic. Nie doczekałem się i 16.05, z rana,, zadzwoniłem do salonu w Katowicach.
16.05 zdecydowałem się na Katowice
19.05 czekały tablice w.. Salonie w Warszawie ; leasing w Katowicach czekał aż im doślą i dopiero mój telefon 21.05 przyspieszył sprawe
21.05 mam tablice
24.05 jadę odebrać samochód.

Wiec u mnie 4 dni się przeleżały i można szybciej.

Last edited: