Dostawy Y Juniper - 2025

margielm

Zadomawiam się
Co wpisać w "Numer ubezpieczenia społecznego" w aplikacji Tesli żeby zakończyć zamówienie???
ja pierdziule.. czy tylko ja mam z tym problem? :)

edit: Wpisałem w końcu PESEL. ale kurcze jestenm w szoku, że Tesla nie zrobi tego porządnie (i.e. zmieni labelke tego pola w zależności od kraju)

Last edited:

Jaceq

Pionier e-mobilności
Co wpisać w "Numer ubezpieczenia społecznego" w aplikacji Tesli żeby zakończyć zamówienie???
Pesel

umcus

Pionier e-mobilności
Nie Ty jeden :)
edit: Wpisałem w końcu PESEL. ale kurcze jestenm w szoku, że Tesla nie zrobi tego porządnie (i.e. zmieni labelke tego pola w zależności od kraju)
Nie chcę Cię zniechęcać, ale to dopiero początek Twoich zdziwień. Kolejne będzie, jak coś zareklamujesz/zgłosisz jako wadę przy odbiorze, a oni każą Ci zgadzać się na kosztorys, który dopiero później wyzerują ;) Najważniejsze, to zachować spokój :)

margielm

Zadomawiam się
Nie Ty jeden :)

Nie chcę Cię zniechęcać, ale to dopiero początek Twoich zdziwień. Kolejne będzie, jak coś zareklamujesz/zgłosisz jako wadę przy odbiorze, a oni każą Ci zgadzać się na kosztorys, który dopiero później wyzerują ;) Najważniejsze, to zachować spokój :)
LOL, no z jednej strony taka softwareowa firma, której UI jest przedstawiany jako złoty standard w motoryzacji - a z drugiej strony takie kwiatki które są mega proste do naprawy (ale rozumiem, że wszystko ma swój priorytet..).

BTW. w podzięce za Twoje bardzo pomocne, merytoryczne i spokojne wiadomości na forum - użyłem twojego referala. Oby się te punkty przydały ;)