Dostawy Y Juniper - 2025

Zielony94

Nowy na Forum
Śledzę ten wątek od początku Lipca i jest conajmniej kilka osób które mają podobną sytuację, w tym ja.

Zamówiłem 08.07 TMY LR AWD SG/White - data dostawy na stronie w tamtym czasie to był lipiec/sierpień. W apce początkowo pokazywało Lipiec aczkolwiek po kilku dniach data całkowicie zniknęła. VIN dalej nie przydzielony. Skrypty nie pokazują nic poza BOOKED. Pozostaje się tylko uzbroić w cierpliwość i czekać.

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Kiedy zamówiona? - też chcę taką wersję.
Napisałem "zam.10.07" - denerwujesz się i obrażasz, a nie przeczytasz 👍 wisisz polecenie przy kupnie :p 😂

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Rzeczywiście - nie zauważyłem, przepraszam, masz rację
Jak Wam mogę podpowiedzieć to zauważyłem że jak zapiszecie projekt auta w Tesli to jak wrócicie aby zamówić za parę dni, to dostawa zOstaje nie zmieniona, chociaż na stronie może się zmienić.
Ja miałem tak jak zamawiałem : było na stronie że dostawa na wrzesień, a na mailu w zapisanym projekcie miałem na lipiec.

mikele

Zadomawiam się
To będzie niespodzianka dla wszystkich czekających :) Jeszcze miesiąc temu niemal każdą wersję można było odebrać nawet w ciągu kilku dni od zamówienia (oczywiście poza wnętrzem black and white), a teraz niestety długie oczekiwanie. Życzę wszystkim żeby bateria miała większą pojemność i zasięg wzrósł zauważalnie.