Kiedy zamówiona? - też chcę taką wersję."... dostałem i mniej wiecej dostawe na kiedy .." co chcesz Janek wiedzieć więcej?
Kiedy zamówiona? - też chcę taką wersję."... dostałem i mniej wiecej dostawe na kiedy .." co chcesz Janek wiedzieć więcej?
Sam na taki konfg się zasadzam8 lipca zamówienie, póki co brak VIN, Long Range AWD Quicksilver
info z Gigafactory Berlin: żadnego przestoju nie ma, tłuką dzień w dzień około 1000 szt.
Napisałem "zam.10.07" - denerwujesz się i obrażasz, a nie przeczytasz 👍 wisisz polecenie przy kupnieKiedy zamówiona? - też chcę taką wersję.
Rzeczywiście - nie zauważyłem, przepraszam, masz racjęNapisałem "zam.10.07" - denerwujesz się i obrażasz, a nie przeczytasz 👍 wisisz polecenie przy kupnie😂
Jak Wam mogę podpowiedzieć to zauważyłem że jak zapiszecie projekt auta w Tesli to jak wrócicie aby zamówić za parę dni, to dostawa zOstaje nie zmieniona, chociaż na stronie może się zmienić.Rzeczywiście - nie zauważyłem, przepraszam, masz rację
Tak było, odebrałem TMY LR AWD w ciągu tygodnia od zamówienia, z załatwieniem leasingu.Ja zamawiałem 2 dni temu, termin odbioru pokazuje na wrzesień. Jakoś ciężko mi w to uwierzyć.