Gdzie wy macie te strony z wyprzedażowymi id4 i id4? Mnie pokazuje na stronie samochody za 230.000+ PLNOstatni id.5 który był dostępny na stronie <200k sprzedany dziś![]()
Tylko trzeba się przedrzeć przez wszystkie ogłoszenia podające cenę już z dotacją.Gdzie wy macie te strony z wyprzedażowymi id4 i id4? Mnie pokazuje na stronie samochody za 230.000+ PLN
Co nie znaczy że znał odpowiednio dobrze, więc nadal żaden argument.No jest argument, bo lepiej znał samochód ode mnie.
No to słabo zaglądałeś.To było już prawie dwa lata temu, ale z tego co pamiętam to zaglądałem pod podłogę, bo moim głównym celem było sprawdzenie samochodów pod kątem pakowności.
Problem jest właśnie z tym że większe rzeczy nie przechodzą.Jeśli tylko przejdzie przez otwór to mieści się tyle samo,
ale SR?Niedużo brakuje do aktualnego Y.
Dotyczy każdego z powyższych.Duży bagażnik, wyższy, wygodniej się wsiada, z tyłu lepszy dostęp do fotelików dla dzieci. Dobry zasięg. Dynamika. Tani leasing.
Kurde, szkoda, że Ciebie tam nie było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Co nie znaczy że znał odpowiednio dobrze, więc nadal żaden argument.
No to słabo zaglądałeś.
Dokładnie.Kurde, szkoda, że Ciebie tam nie było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)