Ja mam też mobilnego umówionego na identyczne dolegliwości. U mnie ma być 7 luty.
Mam TM3 HL z Q3 2024.
Link VIDEO
Mam TM3 HL z Q3 2024.
Link VIDEO
Last edited:
Ja mam też mobilnego umówionego na identyczne dolegliwości. U mnie ma być 7 luty.
Mam TM3 HL z Q3 2024.
Link VIDEO
U mnie już przy temp 2-3 stopni czasami się pojawia dźwięk. Ale to nie jest tak, że zawsze. Losowo, raz potrafi być spokój dzień, dwa, a raz mam kilka razy na dzień. Aż boje się pomyśleć co by było gdybym auto trzymał tylko na zewnątrzA u Was cały czas to występuje? U mnie musi być poniżej zera....
Chyba tak. https://forum.elektrowoz.pl/threads...imnej-sprezarki-pompy-ciepla.5581/post-132253Czy ktoś może miał coś podobnego?
Problem jest taki, że elektryki wydają inne dźwięki niż spalinówki i trzeba się też tego nauczyć co jest niepokające, a co normalne.Ewidentnie jest gdzieś problem, nie zgodzę się na to, że to jest normalny dźwięk wydawany przez prawie nowe auto. Zobaczymy co powiedzą w Poznaniu. Dzięki.
Obstawiam, że ten dźwięk jest czymś, co ludzie od HVAC zdają się nazywać "moose call" lub "moose honk".Ewidentnie jest gdzieś problem, nie zgodzę się na to, że to jest normalny dźwięk wydawany przez prawie nowe auto.
Ja mam coś takiego w pompie powietrznej, ale to bardziej brzmi jak "puffff" niż jakiś łoś. No i na pewno nie słychać tego w całym domu.Obstawiam, że ten dźwięk jest czymś, co ludzie od HVAC zdają się nazywać "moose call" lub "moose honk".
U mnie był dzisiaj mobilny, nie umiał stwierdzić co to może być, przypuszcza że to może być jakiś zawór w pompie. Ma doczytać ( poszukać ) i jutro mamy się zadzwonić. Nie umiał wywołać tego dźwięku robiąc test sprężarki.Obstawiam, że ten dźwięk jest czymś, co ludzie od HVAC zdają się nazywać "moose call" lub "moose honk".
Jeśli dobrze rozumiem, to dźwięk ten nie jest oznaką jakiegokolwiek problemu. Nie ma zmartwienia!