eC3 już ma niewielką baterię. Co tam chcesz zmniejszać? ;)
PatiEK_PL Zadomawiam się Yesterday at 16:24 #131 eC3 już ma niewielką baterię. Co tam chcesz zmniejszać?
inter Pionier e-mobilności Yesterday at 19:05 #132 No to opinia o tym aucie Bjørn Nylanda. Wyląda na samochód w wersji alfa, nawet nie beta. Last edited: Yesterday at 19:10
KrzysztofFly Moderator Yesterday at 20:13 #133 PatiEK_PL said: eC3 już ma niewielką baterię. Co tam chcesz zmniejszać? Click to expand... Ja? to nie ja wymyśliłem wersję z mniejszą baterią . Zerknij jednak na informacje podane podczas premiery samochodu, o których można przeczytać na: Citroen e-C3, pierwsze wrażenia. Ładne wizualnie, ładnie wykończone, sympatyczne i całkiem przestronne auto [wideo] | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE - www.elektrowoz.pl Dzięki uprzejmości polskiego oddziału Citroena Elektrowóz jako jedna z pierwszych redakcji w Polsce miał możliwość obejrzenia na żywo Citroena e-C3 w... elektrowoz.pl
PatiEK_PL said: eC3 już ma niewielką baterię. Co tam chcesz zmniejszać? Click to expand... Ja? to nie ja wymyśliłem wersję z mniejszą baterią . Zerknij jednak na informacje podane podczas premiery samochodu, o których można przeczytać na: Citroen e-C3, pierwsze wrażenia. Ładne wizualnie, ładnie wykończone, sympatyczne i całkiem przestronne auto [wideo] | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE - www.elektrowoz.pl Dzięki uprzejmości polskiego oddziału Citroena Elektrowóz jako jedna z pierwszych redakcji w Polsce miał możliwość obejrzenia na żywo Citroena e-C3 w... elektrowoz.pl