Nie mogę, w polu inne brakuje już miejsca, a jak dodaję w innej sekcji to chce mi przenieść wizytę na inny termin. Wystarczy że na tą czekam już miesiąc.Dodaj do swojej obecnej wizyty serwisowej takie zgłoszenie.
Nie mogę, w polu inne brakuje już miejsca, a jak dodaję w innej sekcji to chce mi przenieść wizytę na inny termin. Wystarczy że na tą czekam już miesiąc.Dodaj do swojej obecnej wizyty serwisowej takie zgłoszenie.
Na (słabe) pocieszenie - w Kia, lane assist nie działa w ogóle.jakbym chciał samochód bez lane assist i adaptive CC to bym sobie pojechał moim starym passatem B5FL.
w Kia, lane assist nie działa w ogóle.
To może ja mam zepsuty 🤨
A ja się właśnie pozytywnie zdziwiłem, że nawet w podstawowej wersji eSoula mam asystenta pasa. Całkiem fajnie prowadzi, w połączeniu z tempomatem adaptacyjnym to jak wpadam na jakąś dwupasmówkę to prawie nie mam co robić, tylko od czasu do czasu szturchnąć kierownicę. Nie miałem wcześniej do czynienia z takimi namiastkami "autopilota", ale jestem mega pozytywnie zaskoczony![]()
Właśnie dlatego wszędzie Linux. Dopóki sam czegoś nie zepsuję to wszystko działa. Opensuse Tumbleweed na x64, Debian (RpiOs) na moich 3 raspberry Pi 4 (jeden hostuje Teslamate pod dockerem). Widocznie jestem Toyota man, bo lubię jak coś jest dopracowane i po prostu działa.Marudzisz @cooler jak babaprzyjdzie nastepna aktualizacja to cos popawia, a co innego zepsuja. Taka jest tesla... jak windows. Próbowałeś pracować na 11 ?
![]()