Enyaq iV, Akcesoria i modyfikacje

wojti12

Zadomawiam się
czy kojarzycie czy ktoś w Polsce sprzedaje tą nakładkę na kamerę cofania by polepszyć widoczność?

AndrzejKulig

Zadomawiam się
Znalazłem to tylko na stronie Audi, w konfiguratorze Q4. Mam znajomosci w salonie Audi, idzie to zamówić ale jak wspomniałem 750zl z rabatem
U mnie idealnie sprawdza się sama skrzynka z gniazdami, np taka:

Jej głębokość i frezy super trzymają zasilacz, jest stabilnie i szybko można zdjąć i posadzić.
IMG_2572.jpeg

Mindive

Fachowiec
Jakby co to udało mi się kupić ten oficjalny mount do tej cegły - rzeczywiście fajnie to działa: zatrzask trzyma EVSE w miejscu, jest zamek nawet jakby ktoś chciał to zablokować na stałe. Plastik jest gruby, śruby bardzo porządne. Jest to taki mount na serio, na pewno nie pęknie sam z siebie. No ale dość drogi.

20230111_172126.jpg

MałaGosia

Zadomawiam się
Daj proszę link. Fajnie się prezentuje.

MałaGosia

Zadomawiam się
Dziękuję.

michalp

Zadomawiam się
Na Etsy można kupić drukowane na drukarce 3D takie uchwyty, ja jestem z mojego zadowolony cena z przesyłka niecałe 200 zł3B9D9BE7-72BD-40D3-8436-2BCFA94A268B.jpeg

MałaGosia

Zadomawiam się
Uchwyty uchwytami. Macie w pobliżu gaśnicę?

michalp

Zadomawiam się
Wymieniłem za zimę dywaniki na eva dywaniki, na plus :
  • Ładnie dopasowany kolor
  • Solidna podstopnica ( w fabrycznych welurach po pół roku zaczynała sie już przecierać dziura pod stopa )
  • Idealne dopasowanie tylnego dywanika wraz z delikatnym podniesieniem środkowego tunelu i maty bagażnika
Trochę na minus ze to jednak tworzywo dość twarde ale do przeżycia

19118E8B-586D-4909-959B-666D82E21DFB.jpeg

MałaGosia

Zadomawiam się
Dlaczego nie masz guzika do świateł "na niepogodę" ?

MałaGosia

Zadomawiam się
Co to za wersja?

michalp

Zadomawiam się
Zamontowałem dziś kamerę w miejsce oryginalnych plastików za lusterkiem która jest zasilania z czujnika deszczu i całkiem fajnie wyszło , kamera nagrywa w dobrej jakości jest aplikacja do łączenia się z nią przez wifi i najważniejsze że czujnik deszczu nadal działa ;) Kamera jest zupełnie niewidoczna z pozycji kierowcy wiec nawet różnica w odcieniu plastiku nie przeszkadza.
link do kamery: https://www.amazon.pl/FITCAMX-kompatybilny-nagrywanie-noktowizorem-wykrywaniem/dp/B0B1DDJZQG/
1678904450245.png

vwir

Pionier e-mobilności
Dzięki za podpowiedź. Właśnie znalazłem fitcamx do Mach-E. Chyba się skuszę.

Last edited:

mkaminski100

Nowy na Forum
Czy ktoś wie gdzie można dokupić adaptery do ładowarki z innymi wtyczkami (jest jak widzę commando, wersja shuko i 3 pin dla wersji UK ).