Na ali sa takie uchwyty…Cześć, czy ma ktoś pomysł jak zamontować ładowarkę na ścianie? Chodzi o tą co była dodawana do samochodu. Kurde uchwyt do ładowarki skoda / audi ( jest bliźniacza jak ra od skody) kosztuje 750zl. Za kawałek plastiku to jakaś masakra. Chciałbym powiesić ta ładowarkę żeby w garażu nie walała się po ziemi.
To mi przypomina mojego sąsiada konfigurującego falownik do fotowoltaiki growatt. Tam się to robi... stukając w falownik. Tak, jakby się pukało do drzwi. Masakra jakaś. Ktoś miał fantazję...w tym szatańskim wynalazku żeby zmienić prąd to trzeba nim odpowiednio potrząsać
A możesz zapodać link albo pod jakim hasłem szukałeś? Kiedyś szukałem po numerze części i nawet na Ali nic nie było. Też mam ten problem ze się wala po ziemi 😕Cześć, czy ma ktoś pomysł jak zamontować ładowarkę na ścianie? Chodzi o tą co była dodawana do samochodu. Kurde uchwyt do ładowarki skoda / audi ( jest bliźniacza jak ra od skody) kosztuje 750zl. Za kawałek plastiku to jakaś masakra. Chciałbym powiesić ta ładowarkę żeby w garażu nie walała się po ziemi.
A możesz zapodać link albo pod jakim hasłem szukałeś? Kiedyś szukałem po numerze części i nawet na Ali nic nie było. Też mam ten problem ze się wala po ziemi 😕
Znalazłem to tylko na stronie Audi, w konfiguratorze Q4. Mam znajomosci w salonie Audi, idzie to zamówić ale jak wspomniałem 750zl z rabatem View attachment 4623